Şimdi Ara

Çizgi-Tagem Kapanmasın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Twitter adresindede bazı dersler yer alıyor halen,umarım onları da kaldırmaz.

    https://twitter.com/NiyaziSARAL

    Niyazi hocam kıymetini bilemedik,ama burası Türkiye,burada ne kadar Aydın insan ne kadar Bilim insanı varsa taşlıyorlar be abi sabah sabah harbiden cok üzüldüm ya.




  • Yazik lan adam kar amaci gutmeden insanlari egitmeye calisiyor hukumet gelip baltaliyor. %50 lik kismida tebrik ediyorum hala bu hukumet basta diye. Yazik vallaha yazik yasanacak ulke degil turkiye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 20 Nisan 2013; 7:38:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hdloader11

    Yazik lan adam kar amaci gutmeden insanlari egitmeye calisiyor hukumet gelip baltaliyor. %50 lik kismida tebrik ediyorum hala bu hukumet basta diye. Yazik vallaha yazik yasanacak ulke degil turkiye.

    Meyve veren ağaç taşlanır malesef,vicdan kalmamış kimsede.
  • Nasıl indireceğiz sitedeki verileri?
  • 3 SETİMİZİ BİRLİKTE ALIN
    87 .- TL Yerine 75.- TL Ödeyin

     Çizgi-Tagem Kapanmasın


    Sevgili Çizgi Tagem Üyemiz,

    Bu hafta göndermeye başladığımız eğitim setlerimiz ile bugüne kadar hazırladığımız bilişim teknolojileri alanı görsel eğitimlerimiz toplam 1,000 saatten 1,200 saate çıkmaktadır. Sizlere faydalı olmasını dilerim. 8’er DVD’den ve tamamı 3 set halinde olan bu eğitim setin içerisinde internet sitemizde listesi yayınlanan Çizgi Tagem e-kampüs derslerinin download edilebilir formatları bulunmaktadır.

    Bu paketi satın alarak bu eğitim faaliyetimizi desteklediğimiz için minnettarız. Sizden bir ricamız var: Lütfen eğitim setinizi sabit diskinize kopyaladıktan sonra bir başkasına veriniz ve ondan da aynı şeyi yapmasını isteyiniz.
    7279801.jpg
    Çizgi Tagem'in hazırladığı tüm eğitimler, videolar, sunumlar ve teknik/teknolojik dokümanlar istenildiği gibi kopyalanabilir, dağıtılabilir veya internet ortamında paylaşılabilir.

    Yeni eğitim setlerimizde eski paketlerimizde olmayan Deneme Sınavları, yapısı tamamen açık ve şifrelenmemiş Eğitim Sunumları, Çizgi Tagem’in Web Eğitimlerinin asenkron videoları, 2011 ve 2012 yıllarında gerçekleştirdiğimiz Teknik Eğitimler, yeni Türkçe tercüme orijinal teknik eğitimler, Android Software Develepment ve Windows 8 eğitimleri, bilgisayar mühendisliği ve gömülü sistemler eğitimleri..vs, bulunmaktadır.

    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir." Bilgi paylaştıkça çoğalır.

    M.Niyazi Saral

    İstanbul, 15 Temmuz 2013




  • Çizgi Tagem 2014 yılı Mart ayı sonunda tekrar açılıyor!

    18 Mart 2013 tarihinde haksız bir dava arkasından kapanan Çizgi Tagem aradan geçen 1 yıl süre sonunda Mart ayı sonunda tekrar açılıyor.

    Çok yakında detaylar bu sayfada...

    Niyazi Saral

    İstanbul, 2 Ocak 2014

    http://www.cizgi-tagem.org/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.