Şimdi Ara

Citroenin Onarmassak Günlük 50 tl SÖZ garantısı Fos cıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • C4 cirtoen 7 kişilik grand pikasso 7 kışılık 2010 model malesef arac sahibiyim.
    Daha öncede torpido soyulması nedenı ile 25 gun parca bekledım . Ama bu demek daha hoşgeldınmış.
    Daha sonra 1 kez ışıklarda 2 kez de otobanda aracım giderken istop etti ve buyuk can tehlıkesı atlattım.
    Aracımı 8.08.2010 da bir öncekı hafta kod duselmesı tutmadıgı ıcın aracımı bu şekilde kullanmam ımkansız oldugundan servise bırkatım.
    Parca olmadıgını ve parca geldıgındede 1 gun aracın serviste kalması ggerektıgını söyledıklerı ıcın arcımı servise bıraktım.
    Aracın parcası Fransa dahıl yazışmalarla 14.08.2010 tarıhınde aldım.
    Dedim duvarda aracınızı 3 gun içinde onaramassak gunde 50 tl garantı ve bu parayı ödemek için SÖZ denıyor yazdım bu ne olacak.
    Paranın peşınde değilim. Zaten servise git gel taksı parası 150 tl ödedım. Tatıle de arabasız gırmek sorunda kalsam sonucta parcayı ancak 1 hafta sonra aldım. Dedim bu garantı ne olacak. Efendım siz tatıle gıttıgınızden bu olmaz. Zaten yoktunuz v.s
    Arabamı parcayı takıp verseydınızde bende aracımı size bırakmasaydım.

    Citroende parca sıkıntıları başıma geldı ama BU SÖZ UN TUTULMAYACAĞINI koskoca fırmadan hıc umut etmezdim.

    Bu durumda kalıpta SÖZ de garantı ödemesını alan varmıdır.







  • Aslında hıcbır cıtroen kullanıcısının bu paraya ıhtıyacı yok. Sadece istenılen aracımız arıza yaptıgı zaman servıse gıttıgınde parcamız takılsın ve biz aracımıza binelım ve işimize ggücümüze bakalım. Parcada temın edemedıgı sürece aracımız kullanmada bir sıkıntı varsa arac tahsıs edilsin.
    Yoksa bu kafa ile giderse pazar payı azalır. Fransızların da Türkıyede bır SÖZ verilip duvara garantı dıye asıyorsa SÖZ ağızdan cıkar kelımesının anlamını bilmesi gerekır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbuyukkilic -- 16 Ağustos 2010; 17:24:34 >
  • http://www.citroen.com.tr/after_sales.php?id=1

    İşte buda duvarda asılı olan cıtroen sitesındekı lınk.

    Aracın yolda stop ettıgı ve servıse geldıgı tarıh 05.08.2010. Aracın yolda stop ettıgı ve tehlıkelı olacagı için servıse bırakıldıgı tarıh 08.08.2010
    Parcanın geleceği cıtroen7/24 tarafından söylendıgı tarıh 13.08.2010. Parcanın takıldıgı tarın 14.08.2010 Teslım alış için verılen saat 12.00

    Daha başka söze gerek yok.
    Servis kayıtlarının hepsi mevcut.


    Para nerde. Yok
    Söz nerde Yok
    Garantı nerde Yok
    Bumudur
    Budur.
  • servistekiler ne diyor?
  • Siz bize arabayı zaten araba sıze lazım olmadıgı ve tatıle gittiğiniz için bıraktınız. Bu konuyu barlasla konuşmanız lazım.
    Bende dedim keşke parca elınızde olsaydıda parcayı 7 gun sonra distrübütörden bulup takmasaydınızda bende arabamla tatıle gıtseydım.
    Birde aracı kullanabilirdiniz deyınce , siz otobanda 130 km ile stop eden bır arabayı kullanırmıydınız dedim. Artık cokta uzatmadım.

    Sonucta servis güler yüzle karşıladı. Parcayı barlastan temın ettikten sonra 2 saatte parcayı taktı ve yıkanmış bir vazıyette güler yüzle arabayı teslim etti.
    Ancak Malesef garantı tahhudunde yazıyor. Barlas bu konuda onay verecekmış. Barlas önce acsın bir özür dilesin. Kusura bakmayın parcanızı bir hafta beklettık. Özür dileriz. Anadolu yakasında Ulugöl ve Yüzbaşıoğlu dan aldıgım servisten herzaman memnun kaldım. Ama bu parca konusu iki kere lazım oldu. Bırınde 25 gun diğerınde arac bloke olmak kaydı ile 7 gunde geldı. yağ , filitre, v.s bostancıdakı ustadada var.




  • bizde görüntüde şekilde sıkıntı yok ama içyüzüne baktığınızda heryer laçka...illa otomotivde değil,diğer sektörlerde de en kurumsal sanılan firmaların içini bilen biliyor yada buna benzer olaylarda meydana çıkıyor zaten...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plateau

    bizde görüntüde şekilde sıkıntı yok ama içyüzüne baktığınızda heryer laçka...illa otomotivde değil,diğer sektörlerde de en kurumsal sanılan firmaların içini bilen biliyor yada buna benzer olaylarda meydana çıkıyor zaten...


    Birde zaten vermeyeceksen böyle bir uygulama yapmayacaksan kımı kandırıyorsun, satışlarını bu şekilde arttıracaksın. Senın arabana en az 35000-55000 tl veren muşterılerın burdan gelecek gunde 50 tl paraya ihtiyacımı var. Bunu ortaya cıkaran bu işlerle hiçmi ilgilenmez. 50 tl lık adammıyız.

    Tofaş dubloya klıma borusu garantıden patladıgı için boru değişti. Gazın parasını istedıler. Muşteri hizmetlerıne başvuruda bulunduk. Gazın parasını verdıler. Hadı parayı gecelım. Özel bır fırma servıs sonrası araştırma yapıyor. 6 dakıka mennunmusunuz v.s soru Öylesıde var böylesıde.




  • Söz konusu otomobil firmaları olunca kıvırmak konusunda onların üstüne yoktur. Bu konuda ben size SÖZ veririm kesinlikle.

    Sizin sorununuza gelince. Benzer sorunu bizde kasko firmasıyla yaşadık. C3 aracımızın kaza sonucu direksiyon kutusu dağıldı. Parça Türkiye.de yok. Fransadan gelecek. Peki bu süre içinde bize kasko firmasının araç temin etmesi gerekirken (poliçede teminat altına alıp primini aldılar) parça mevcut olmadığından ve geldiğinde de işçiliği bir günden az süreceğinden araç temin edilmedi. Peki biz parça için ne kadar bekledik? Tam 25 gün.

    Şimdi sizin probleminizde benzer. Aracı teslim ettiniz ancak en kötü ihtimalle parçanın ellerine ulaşma sürecini bahane ederlerdi. Size yaptıkları ise düpedüz yüzsüzlük.

    Sonuç. Tüketiciler Türkiye.de mağdur edilmeye en yatkın kitlelerdir. Malı bir kere satıp parasını aldı mı işte o zaman bittiniz.




  • Yahu siz citroende yine az bekliyorsunuz.

    Buda benim peugeotta yaşadığım olay telefonla konuşarak araç kullanmayı marifet sayan sayın bir sürücü bizim kırmızı ışıkta durduğumuzu farkedemediği için gelip arkadan çarptı.Neyse bir sol arka çamurluk iç sacı için tam 3 ay bekledim parça fransadan gelecek yok tırla yola çıktı yok parça gemiye verildi felan falan.Sonunda parça çıktı geldi.Nereden mi? İstanbuldaki bir servisten.Onuda İzmirdeki servisimin araştırması sonucu servisim kendisi buldu.

    Bunun üzerine Peugeotun müşteri hizmetlerine mail üzerine mail telefon üstüne telefon etmeme rağmen bir özür bile dilemediler.

    Neden dilesinler ki adamlar aracı satmışlar elimiz onlara mahkum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 27 Ağustos 2010; 14:23:38 >




  • Sankı Fransız araba kullanıcıları kaybedıyor madur oluyor gibi gözüksede aslında kendılerının kaybettıklerının farkında değiller.

    En azından Pejo akıllı. Öyle bir söz vermıyor. Bunlar hem söz verıyor hemde tutamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.