Şimdi Ara

>> Citroen Saxo Kullanıcıları << (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
6
Favori
146.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba sehir disindaki bir arkadaşım için çok acil arka fren hidrolik dağıtıcı arıyorum İstanbul'da nerede bulabilirim çocuk mahrumiyet bölgesinde bulamaz tek çare benim bana yardımcı olur musunuz


    Citroen Saxo arka fren hidrolik dağıtıcı teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam 2003 Saxo 1.5 dizel araç aldım araç ile vites boşta ilerlerken firen şişiyor aracı alırken sorunun vakum pompasından olduğu 3 kere degiştigini hatta hortumları da degiştiği ancak sorunun cozelmedigi kronik olduğu belirtildi
    Şimdi kronikse illaki birileri bunun üstüne egilmiş sorunu bulmuştur diye düşünüyorum. İnternette araştırdım ama herkes suçu westinghause atmiş ama garibimin suçu yok :)
    Başına gelen veya çözümü bilen varmı acaba yardımcı olabilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen Saxo, pejo 106 ya da 306 Lara bakiyorum. Cidden konu sürekli arıza konusu olmuş. 2008 model Paliom vardı. Fiat marka araca binmeyeyim artık dedim. 8 sene kullandım. Benzin ve LPG ile. Allah a şükür satana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Normal rutin bakımlarını zamanında yapardım. Bir iki kere benzin hortumu çıktı, bir de benzin pompasını yaktım. O da araca benzin almayıp hep sarı ışıkta çalıştırdığım için.


    Şimdi böyle bir araç tecrübesi yaşamış birisi olarak alacağım Saxo 106 ya da 306 bana zulüm olarak gelecek sanırım. Almayacam galiba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.