Şimdi Ara

CITROEN C6 diye bir araç varmış?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu araçsadece bizim ülkemizde yok heralde. avrupada filen emisyona göre vergi alındığı için tercih edenler vardır. fransız filmlerinde çoğu araç citroen bu arabada vardır.

    vel satis te aynı hazin sonu yaşayan araçlardan biri 2.2 dci motorla piyasaya girmişti arada bir yollarda görüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 28 Eylül 2011; 0:13:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    artık bu bu arabaya bu kadar para verilirmi sözlerini duymaktan gına geldi.bu sözü söyleyenler acaba bu araçları kullandımı acaba.yok genesis şu parayı etmez yok citroene o para verilmez.arkadaş nedir bu marka fanatikliği.bütün markalar istedikleri kalitede araç üretebilirler bana kalırsa.mercedeslede yarışırlar bmw ilede.üretememesi için ortada bir neden yok.bırakında işin uzmanları tartışsın.türk milletinin bu konulardaki düşünceleri beni cidden artık bunaltıyor.sadece arabada değil birçok markanın fanatikleri var bu forumda...

    Arkadasım seni dokuz koyden kovarlar,dikkat et.

    Ayrıca konfor ve lux odaklı bir araç olduğu her halinden belliyken tipine yorum yapmak bence yanlış.
  • Sırf suspansiyonu için, bulutların üzerinde gidiyorhissini yaşayabilmek için bu paraları veririm.

    C6 benim çok beğendiğim bir modeldir ve imkanım oldugunda satın almayı düşündüğüm bir modeldir.
    BMW veya mercedes yerine tercih edebilirim. Tercih meselesi.

    Cogunluktan farklı, her kose basında olmayan otomobilleri severim.
  • çok gaddarca yorum yapanlar olmuş citroen in amiral gemisi..hangi marka olursa olsun sonuçta amiral geisi mevzu bahisse kalite ve konfordan asla ödün vermezler..
  • Fransız motor fabrikalarının ortak özelliğidir en çirkin araba yapmakta uzmandırlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snaambalaj

    Fransız motor fabrikalarının ortak özelliğidir en çirkin araba yapmakta uzmandırlar

    +1905
  • ucubemsi bir araç ama muhakkak teknik olarak dolu doludur.
  • Bir ara "Fransızlarda teknoloji mi var ağbiii" muhabbetleri vardı. Concorde'u,i uyduları, Alcatel'i biz yapmışız gibi...

    Her Fransız aracını baz model zannetme mantıksızlığı var bir de..."Citroen'e/Peugeot'ya o para verilmez"... Sanki C3 alıyorsun... Bunun başka versiyonları da var, geçenlerde bir arkadaş "Renault'ların içi kalitesiz, yol tutuşu berbat, frenler rezalet........" vs diye döşemiş; bahsettiği araç ise Symbol... Ama o Symbol'ü, "Renault" olarak algılamış. Yazık...

    Bir de birkaç fanatik var ki artık kabak tadını da geçtiler; diğer markalarla ilgili her başlıkta bu gereksiz arkadaşların gereksiz mesajları.

    Tasarım olarak eleştrilebilir ancak teknik olarak mükemmel bir araç. Tasarımı bana göre de kötü, hem de bu sınıf için oldukça kötü; cesur olduğunu ise reddedemem... O paraya da bana göre bu kadar tipsiz bir aracı da almam. Ancak bu aracı tercih edene de saygı duyarım; tasarımını beğenenler için son derece alınabilir bir araç. (Türkiye'deki vergi sistemini vs hesaba katmıyorum, sadece otomobili değerlendiriyorum...)




  • Tasarım algısı kişiden kişiye degişiyor sanırım. Fransızların tasarımları tamamen kendilerine has, ben C6'yı gerçekten beğeniyorum. Hatta eski kasa C4'ün tasarımı daha sıradışıydı, yeni C4 sınıfının üstünde bir konfor sunsa da eski C4 daha çok begendiğim bir otomobildi.
  • bugun kutahyada gordum araba surdugumden resin cekemedim donuste gorursem durup cekecegimresmini
  • sarkozy efendinin makam arabasıdır kendileri...
  • Şu videoyu izleyin, sonra konuşalım;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Özbükey -- 28 Eylül 2011; 18:06:54 >
  • Bu araç makam aracı olarak üretiliyor, sıradışı tasarımına mundar demek bence doğru olmaz. 72 Binliraya ilan görmüştüm araç özelliklerine göre bedava.
  • sean coneryy li reklamı meşhurdur mesela 2006 dan video ekleyemiyorum ama linkini vereyim güzel arabadır en son 2011 de fransa da libananco davası sırasında hakan uzan da bu arabayla gelmişti mahkemenin önüne fransa da makam arabasıdır yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snowZi*

    beğenmedim tipe bak

    Aynen dostum hele şu fotoğraf.
    Çok aptal bakıyor araba.
     CITROEN C6 diye bir araç varmış??
  • 5 serisi ile c6nın süspansiyonunun karşılaştırıldığı videoyu izledim. resmen makam arabası yapmışlar. tasarımı biraz daha modern olsa, fiyatı da biraz daha uygun olsa tercih edilebilecek bir araba. en azında 1-2 kere test etmek isterdim.
  •  CITROEN C6 diye bir araç varmış??



     CITROEN C6 diye bir araç varmış??



    100 BİN VERİLİR BUNA
  • Sıradan insanlara hitap eden bir model olmadığı için ülkemizde tutulmamıştır. Zaten çok tutulsun çok satılsın diye de tasarlanmamıştır. Devlet başkanlarının ve Elit kesimin kullandıği Citroen'in prestij otomobilidir. Fransızlara özgü konforu yansıtan Citroen' e özgü teknoloji kokan bir otomobil.
  • Kasmayin arkadaslar, malesef bizimf orumdaki belli bir kesimin aklinda her daim dizel 3 serisi bmw ve dizel A4 oldugu icin her anlatilan arabayi da onlarla karsilastirma saplantisi var.

    Fransa'da Bakanin basbakanin makam arabasi olan bir arabaya da tu-kaka diyen bu kesimin yapacagi yorumlar ve varacagi sonuclar ne derece faydalidir, ne derece saglikli tartismalar yapilabilir yine bu forumda varin siz dusunun.

    Hele de kimisi, omrunde D sinifi bile araba kullanmadan, sirf dizel ve de ucuz diye alternatif araclar onermeye pek bir bayilir.
    Bilmedigimiz, algilayamadigimiz konuda susmayi malesef hala ogrenemedik, kaba tabirle agzi olan konusuyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.