Şimdi Ara

Citroen C4 rds inactive olmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi c4'ün radyosunda rds denen aslında Türkiye'de sanıyorum çok az sayıda radyonun uyumlu olduğu bir özellik var. Yolda gittikçe o radyonun daha iyi çektiği istasyonu seçen bir sistem. Her nasılsa benim arabada açık ve ne kadar kapattıysam da başka bir radyo kanalına geçtiğimde yeniden aktif oluyor. Bu sistem yüzünden radyo dinleyemiyorum. Hemen başka bir kanala atlıyor. Var mıdır servise götürmeden nasıl yapılabileceğini bilen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wireless -- 23 Nisan 2009; 17:43:29 >



  • ta yada tp diye bi tuş warsa ona basın we kapatn
  • Bakın kendi sorunumun çözümünü araştırma yaparken bir başka arkadaştan buldum. İhtiyacı olabilecek arkadaşlar için arkadaşın çözümünü buraya yazıyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: emre099

    RDS konusunu 2 gun once cozebildim. Mesela sık dinlediginiz kanalları ayarlarken RDS isigi olan kanallarda menuden Radio ayarları oradan RDS inactive'i secin, RDS ısıgı kaybolacak, bu haliyle istediginiz rakama basili tutup kanalı kaydedin. Bundan sonra araba kapanıp acilsada bu ayarlı kanallarda RDS inactive olacak. Mesela fm1 icin 6 kanalınız var ve bunların 3 unde RDS devreye giriyor diyelim, bu 3 kanal icin tek tek menuye gidip RDS inactive demeniz ve tekrar ilgili numaraya kaydetmek icin basili tutumanız gerekmekte. Ben bu sekilde olayı cozebildim, daha bir kısa yolu varsa bende ogrenmek isterim.

    İyi yillar.



    Bu haliyle Citroen'in rds'yi sadece hafızaya alma işlemi sırasında inactive yapmaya izin vermesi ya tüm dünyayı kendi ülkeleri gibi teknolojiye anında hazır bilmelerinden ya da büyük bir aymazlıktan kaynaklanıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.