Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.640
Cevap
99
Favori
351.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,


    2015 Picasso ile aranızdayım.


    Aracın teybinde bir yavaşlık var bt bağlantısından müzik geçişlerine 2-3 sn lik bir gecikme var nasıl güncelleyeceğimi söyleyebilir misiniz ?



     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ


     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ


     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ


     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ




  • Benimki de öyle. Normali o. Bluetooth versiyonu güncellenmez donanım değişikliği gerekir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Normalse kullanmaya devam ...

  • yemrebas Y kullanıcısına yanıt

    Kemer sıkma arızası duymadım ama şerit takip özelliği genelde erken bitiyor (belli bir sayaca bağlı yazılımsal olarak).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 2008 model C4 Picasso hala alınır mı acaba? Ben küçük eşim büyük araç istiyor. Bu modeli ikimizde beğendik. Ama yaşı çok diye, bir de herkes satarken zorlanırsın usta bulamazsın sorunu çok vs dedikleri için kararsızız. Sizler ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar C4 Picasso 2015 intensive aracımın sol aynasında ki kör nokta uyarı ikaz lambası yanmıyor sağda ki aynada bı sorun yok ana ekranda kör nokta ikazı yanıp yanıp sönüyor muhtemelen içinde ki ledde bı sorun oldu çözümü nedir bana kaça mâl olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caparz0 kullanıcısına yanıt

    Facebook grubunda dosyası ve nasıl yapılacağı yazıyordu. Son sürüm 2017.

    Buna geçince bluetooth daha stabil çalışmaya başladı. Kopmalar düzelsi.

    Ancak 2-3 sn gecikme değişmiyor. Sete hala faz garkı var.

     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 17 Nisan 2023; 2:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Picasso parça kodlarina ulasacagim bir site kaynak mevcut mu ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "VİTES KUTUSU ARIZASI"


    Merhaba.

    2011 ototmatik c4 picasso, 1.6 benzinli araç aldım.

    Uzun yolda otomatikteyken (A), f1 viteslerle vitesi artırıp azalttım birkaç defa. Sadece manuelde f1 vites kullanılır sanıyordum ama otomatikteyken de oldu.

    5 gün otoparkta yatan aracı geçen sabah kullanmak için çalıştırdım, R'ye aldım, ekranda R yazdı ama gaza basınca gitmedi, boşta gibiydi. N'ye alıp tekrar R'ye aldım, "Vites kutusu arızası" uyarısı verdi. İleri aldım gitmedi, geri aldım olmadı. Kapatıp açtım falan derken sonunda vitese geçti. Gün boyu viteste sorun yoktu.

    Ertesi sabah yine "Vites kutusu arızası" verdi. 3-5 dakikalık denemeden sonra tekrar düzeldi, gün boyu sorun yaşatmadı.

    Dün yine ilk çalıştırmada aynı hatayı verdi. Düzelince, yolda giderken göstergede sanki manueldeymiş gibi vites geçişi oldu. Yani otomatikte 2.vitese geçerken, vites göstergesinde önce 2 yazdı, sonra A2 yazdı. 3.vitese geçerken önce 3 yazdı, birkaç saniye sonra A3 yazdı. Normalde direkt A2, A3 yazıyordu. Sonra yolda birden ekranda N yazdı, boşa aldı. "Vites kutusu arızası" yazdı yine. Vites kolu ise A'daydı, otomatikte. Kenara çektim, aracı duraklattım, vitesi N'ye alıp tekrar A'ya aldım, düzeldi. Bu hata giderek tehlikeli bir hal almaya ve sürüş esnasında da olmaya başladı. Acaba sebebi ne olabilir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim28 -- 6 Mayıs 2023; 9:0:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muallim28 M kullanıcısına yanıt
    Akü voltajını kontrol ettirin akü zayıflamış olabilir akü kutup başını söküp takın düzeliyor bana böyle olmuştu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akü kutıp başını söküp taktım, vitese geçti bir süre. Sonra tekrar N'ye geçti. Tekrar söktüm, 3-4 dk bekleyip taktım, vitese geçti bir süre, sonra yine boşa geçti. Tekrar kutup başını söküp taktım, elektrikçiye götürdüm, makineye bağladı. "Aküde sorun yok, sorun şanzumanda. Müşür ya da yağ pompasıyla ilgili olabilir" dedi.

    Bugün aldım aracı, yine kutup başını sök-takla vitese zor geçti. Geriye de geçmedi bu defa, boştayken aracın yönünü değiştirdik, ileri vitese alıp getirdim.


    Şanzumana bakan bir ustaya götüreceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim28 -- 8 Mayıs 2023; 16:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik el freni arızası yasamaktayım. hatanın kodu suan elimde yok ama durum kısaca şöyle. sabahları oluyor genelde ilk çalısmada otomatik el freni arıası diyor servis ısıgı yakıyor. bu arada kontak ac kapa yapınca da bidaha yapmıyor.ustaya götürdüm iki hata kodu vardu biri esp ile ilgiliydi yazılımı güncellendi o hata kodu daha gelmiyor. ikincisi sağ arka kaliper ile alakalı. usta ne yaptı soketler kontrol edildi deneme amaclı sag sol laiper tesisatını deişti baktı yine sag arkadan hata düştü busefer de tesisat cekip deneyecegim dedi belki cok basit bişey ama çözemedik henüz. kodun açıklama ve onarımına stelantis şitesinden servis onarım yönergelerinden de bakıyor daha bi sonuca ulaşamadık. cok elektronik olunca cok da sıkıntısı oluyormus :) daha önce benzer sorun yasayan oldu ise yazarsa sevinirim...

  • Merhaba, 2020 yılından beri hayalini kurduğum ama bir türlü sahip olamadığım picasso aracıma anca kısmet oldu ve 1 haziran 2023 itibari ile kavuştum. Önceki aracım c4 comfort plustu. 2.çocuk olunca aracı büyütmeye karar verdim. Ancak piyasada hem araç olmaması , hem fiyatların uçmuş olması sebebiyle kriterimi düşürdüm ve mecburen 2014 ehdi tp+gp olan Picasso aracımı aldım. Gönül isterdi ki 2015 ve üstü tam otomatik eat6 şanzımanlı full olsun ama piyasada 900 bin civarı istenen bu pakete bu parayı vermek saçmalık olurdu. Neyse gelelim kullanımına tabiki muhteşem. genişlik tam aradığım şey, özellik desen ful bir araç Sadece şerit ihlal çalışmıyor birinci sorum buydu bunu nasıl çözeriz emniyet kemeri ile alakalı bir durummuş illaki kemer mi değişecek? ikinci sorum klima açıkken acayip uğultulu ses geliyor bu normal mi? soğutması güzel ama gürültülü bir ortam oluyor özellikle yavaş giderken. üçüncü sorum navigasyon güncellemesine gerek var mı bir yeri aramak işkence çözemedim bir türlü. şimdilik aklıma takılan sorular bunlar. Genel olarak memnunum ama araç haliyle biraz yorgun ve deforme. Zamanla toparlamaya çalışıcam inşallah.





  • Güle güle kullanın, eski msj larda var, şerit takip belli km ayarlamış sonra bozuluyor gibi bilgi ve emniyet kemeri bilgisi net bilgi yetkili yada tecrübeli citroen servis, klima sesi filtre bakım, klima gazı vs. Yine citroen servis

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cermen_555 C kullanıcısına yanıt
    Manuel kapa, aç yaparak deneyin, birkaç gün sonra geçiyormu bakın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barsoy kullanıcısına yanıt

    sizin araçta sistem yazılımı ve harta güncel değil sistem 5.43 harita v117 olmalı

  • arkadaşlar merhaba bende 2009 c4 picasso alarak aranıza katıldım.Benim sorunum araçta yeni kasa km ssati kullanmışlar fakat orta multimedya çalışmıyor.teyp yoktu orjinal teyp aldım ama yine çalıştıramadık.bu ekranı bulabileceğim bi yer yada basına bu arıza gelen birileri varmı

     CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ
  • celenlee C kullanıcısına yanıt

    Hocam bu güncellemeyi çok aradım ama Facebook dahil hiç bir yerde bulamadım. Aracı yeni aldım 2015 bluehdi tp+gp. Elinizde güncelleme programı ve dosyalar varsa paylaşabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saay -- 5 Nisan 2024; 15:29:28 >
  • Bilen birisi bakabilir mi?

    Etg6 ve eat6 arasındaki performans farkı nasıl? Eat6 tam otomatik olduğundan bir miktar performans kaybı oluyor. Bu durumda etg6 daha mı atak acaba? Konfor işi sıkıntı değil. Hangisi daha performanslidir. Bunu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.