Şimdi Ara

ÇİPSİZ XEROX 3117 ARAYANLAR-SINIRLI SAYIDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yeni bir lazer yazıcı almaya karar verdiğimde, web'de uzun bir araştırma yaptım.

    bütün parayı toner/kartuştan kazanmak için, yazıcıyı ucuza satıp, kullanıcıyı tonere bağımlı kılmak ve kendi sarf malzemelerni, yazıcı fiyatına satmak gibi bir pazarlama stratejisi belirleyen büyük üreticilerden ağzı yanan biz küçük kullanıcıların ürettiği çözümlere, karşı tedbirler alan üreticilerin son oyunlarının tonere çip takmak olduğunu biliyoruz.

    tabi kullanıcılarda boş durmayıp, resetleme veya sınırsız çip takma gibi yeni çözümlerle karşılık vermiş.

    çipsiz lazer yazıcılar nerdeyse piyasada tamamen bitmiş. olanlar da nadir bir sanat eseri muamalesi görüyor. 150 liraya satılan bir cihaz hemen 200-250 tl fiyatlara çıkmış.

    ben de çipli bir yazıcı almak üzere iken, işten anlayanların tavsiyesi üzerine çipsiz yazıcı arayışına düştüm. piyasada hp marka çipsiz yazıcı yok. gördüğüm kadarı ile aynı şey samsung içinde geçerli.

    pekçok sitede tavsiye edilen bir marka da xerox'un 3117 ve 3124 modelleri. ben bunları da bulabileceğim konusunda ümitsiz ümitsiz samsung ml 164o alamaya karar vermişken, tesadüfen ankara'da buldum. siparişi verdim. "depodan getireceğiz" dediler. anladım ki ellerinde fazlaca var. hemen gidip aldım. kdv dahil. 210 tl. toner de çip yok. çip-reset, sınırsız reser çipi vs. parası vermeden doldurmak mümkün.

    toner maliyetleri nedeniyle çipsiz yazıcıların fazlaca aranandığını gördüğüm için sizinle paylaşayım istedim. aynı fiyattan verebileceklerini söylediler. ilgilenler http://www.etkinburo.com/indexx.asp?t=1&p=2iletişime geçebilir.







  • teşekkürler
  • eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.