Şimdi Ara

Cinemaximum kazığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
54.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer sinameya sık gidiyorsanız. aylık 3 film kampanyasına yıllık yazılın. Ayda 3 filmi 1 film parasına izliyorsunuz. Size zorla menü falan satamıyorlar.
  • Hocam her ay 1 kere de olsa sinemaya giderim cinemaximum olmamasını tercih ederim çünkü gerçekten iteliyorlar. Her neyse zorunlu diye menü vermediler hiç bir zaman çocuğunun zafiyetini kullanıp yapmış olabilirler
  • Çözüm basit. Migrostan 10tllik cips ve kola alacaksin + sinema biletini de 12 tlden alacaksin ve sinemaya gideceksin. Tüm migroslarda 10tllik alisverise 2 adet sinema bileti alinabilmekte. Cantana koyup gireceksin sinemaya. 32 tlye iki kişilik sinema + cips ve kolalar gelmiş olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer L kullanıcısına yanıt
    Cinemaximuma gitmeyenin aklından şüphe ederim bütün seanslar haftasonu 7.5tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü vizyona yeni filer girer ondan dolayı normal aslında



    Benim için haftaiçi biletler 9 haftasonu 7.5tl ondan dolayı benim işime geliyor bu uygulama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır cinemaximuma gitmiyorum her ne kadar internetten ucuza bilet bulunabilse de. son zamanlarda sinemaya gideceksek cinema pink'e gidiyoruz. koltukları yeter
  • Gecen hafta sonu Balcova Kipa Cinemaximum’da 2 tane kutu kolaya 19 lira istediler. Almadim tabiiki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 19 Ekim 2018; 11:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinemaximuma uzunca bir süredir gitmiyorum

    Sinema biletleri de pahalı İstanbulda Bahçelievlerde metroport çok daha uygun fiyatla sinema hizmeti veriyor
  • Maalesef öyle. Sinema gibi çok özel sektörler o yüzden kan ağlıyor. Özüne ihanet ediyorlar. En son yıllar önce sinemaya gitmiştim. Adını da iyi hatırlıyorum. Marsla ilgili bir filmdi. John Carter. 2012 yılında çıkmış. Tam 5 yıl önce. Asla gitmem artık. Sinemayla ilgili herşey evde yapıyorum artık. Yazıklar olsun. Ellerinden geliyor olsa sinemacılar birleşip fılmlerı kendi salonlarında göstermelidirler. Yoksa asla gitmem. İçeri yiyecek sokamazmışım. Aldığım 3d gözlüğü geri vermek zorundaymışım. Bir sürü zırva. Sinemaya gitmek iyidir ama çevresel tacizlerin abartıldığı bir ortamda filmi izlemek de imkansız.



    Sen de kuzu gibi vermişsin şimdi de ağlıyorsun. Sana da çok kızdım arkadaşım. Yanımda kızım var beni bagırtmayın diyeceksin. Ben buraya film izlemeye geldim başka bir şey satın almak zorunda değilim diyeceksin. Olay çıkarsa da çıksın. Çakallar para kazanacak diye tacizler yüzünden Türkiye'de sinema bitti. Bir tane film kalmadı. Cem Yılmaz haklı çıkacak. Yakında bu akşam barbaros bulvarında diye elinde direksiyonla film çekmeye başlayacaklar. Çünkü çakallar yüzünden sinemaya insanlar artık antipatik yaklaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunu yapan kişinin adını alarak Cinemaximum u arayıp şikayet edin. Ne demek zorunlu alacaksın yok öyle bir dünya!
  • 50 ye yakın Cinemaximum dan film izledim hiç para vermedim aksine para kazandım...



    Duduklenmek isteyen her yerde duduklenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta ben de Ankara Ankamall deki Cinemaximuma gittim. Kamilkoç pnr kodlarıyla 3 kişi(Eşim ben ve kızım) toplam 4.5tl ye(dörtbuçuk türk lirası) ve çocuk menüsü alarak (isteğe bağlı istemesem almazdım kızım çok istedi) aynı filmi izledik. Kızımın gittiği ilk sinema filmiydi çok sevdi prenses :)

    Mısır ıvır zıvır satılan yerde menü 15.50 diyordu hatta. Kasadaki eleman 16.75 dedi.. Ben de neden her yerde 15.50 tl yazıyor nasıl 16.75tl istiyorsun dedim. Fiyatlar değişti filan yaptı. Hayır 15.50tl den vereceksin dedim. Gitti müdürüyle konuştu 15.50tl den verdi. Sorun 1.25 tl değil. Sorun milletin birbirine saygısızlığı ve aptal yerine koymaya çalışması.

    Hakkınızı arayın arkadaşlar.
  • tamam haklısın da ben de şunu anlamıyorum: kızın yanında diye her denileni yapmak zorunda mısın? kızına hayır demeyi de öğrenmen gerekmiyor mu?

    senin gibi her şeye tamam diyen birine iyi yapmışlar.
  • hepsiburada da 9tl bilet...
  • Hocam bana en son böyle filme gittiğimde zorunlu menüyle 25tl demişlerdi. Ben öğrenciyim falan diye adamla bi 10dk muhabbet ettikten sonra beni öğretmen olarak gösterip bileti 9tl ye vermişti üstüne de menü beleşe gelmişti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle birşey yok şikayet et o kişiyi ve paranı geri al
  • arkadaşlar cinemaximumda çalışmış biri olarak olaya acıklık getirim birincisi zorunlu bir satış kesınlıkle yok gıdın sıkayet edın herhangı bır yonetıcı geldıgınde tek bılet muhakkak satacaktır cinemaximumlarda ccp denen bir oran var bu oran menu satışlarıyla artıyor oyuzden butun sınema yonetıcılerıde menu satıslarının yuksek olmasını talep edıyor calısanlardan aslında calısanlar bundan hıcbır sekılde prım almıyorlar sadece patronlarına yaranmıs oluyorlar ve erken cıkmaydı ızın ıstemeydı gıbı ufak oduller koyuyorlar calısanlara he bırde ıyı satıs yapanlar gısede daha cok oturuyor tabıkı herkesınde oturmak ısıne gelıyor yanı anlıyıcagınız tamamen gısedekı personelın karaktersizliğinden dolayı boyle bır kazık yemıssınız bende zamanında cok ıyı menu satısları yaptım ama kımseye zorunlu demıyordum zaten bıletle bırlıkte uyguna geldıgı ıcın almak ısteyen bılet alırken alıyor kı durumu olmadıgını dusundugum tonlarca kısıyı bedava sokmuslugum bedava menu vermıslıgımde var cunku cınemaxımumdan onca zaman ekmek yemıs olmama ragmen boyle pıntı kazıkcı bır fırma gormedım bunlara para kaptırmayın gıdın pnr alın sagdan soldan boyle utopık sacma bılet fıyatlarıyla ve ınsanları kandırmalarıyla bu ıs olmaz buna bır dur demelı..




  • Rezalet, keşke almasaydın, kızının gönlünü alabilirdin ama ani karar vermek zordur, tecrübe olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cek satis bolumunde arkadaslardan aliyorum. Genelde site uzerinden alabilecegim pnr istiyorum.



    Gecen 2 bileti 24 liraya aldim. 3 lirada site kesti 27 liraya geldi.



    Yine fazla ama ani olmustu yoksa daha uyguna hallederdim. Gisede alsam 40 kusur liraydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son Damla suya 5.25 vermistim. O gunden beri bir sirt cantasina avm marketinden aldigim suyu koyup giriyorum. Daha icini gormek isteyen cikmadi. Bi akilli onlar mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.