Şimdi Ara

Çinden Tablet Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sagol hocam.
    günlük kullanımda hiçbir sıkıntı yok(browser, sosyal medya, müzik vs.).
    sıkıştırılıp 900-1000 mb lara kadar indirilmiş 1080p film izlerken görüntüde kasmalar oldu. 720 p de sıkıntı yok.
    office kullanırken şöyle bir durum yaşıyoruz şu an. poster sunumu hazırlıyoruz powerpointte. ancak power point kasım kasım kasılıyor. malum ölçek %30 larda çalışılıyor. haliyle masaüstü i5 pc de devam edebildik. ama normal insani şartlarda %100 ölçekte çalışırken herhangi bir kasma olmuyor office ile.
    şarj süresi oldukça makul. yarı yolda bırakmıyor. browser da kullanılmıcak düzeyde bi kasıntı olmadı flash vidyolarda veya youtube da.
    tabi gönül isterdiki hp x2 almak ancak bi üstte arkadaş paylaşmış 2500 tl civarında. bunu aldık 800 tl küsura. tabi arada bir fark olacak. ama çöpmüş ya bu alet. boşa para verdik gibi bi düşünceye kapılmadım şimdiye kadar.




  • Arkadaşlar bende Cube iwork 10 düşünüyorum ama bir tarafımda Teclast modellerine kayıyor. Sürücü sorunu yaşamayacağım malzeme kalitesi iyi olan Teclast mı yoksa Cube mi ? Alternatif bildiğiniz modeller var mı ?
  • Tecrübelerinizi paylaştığınız için sağolun.Birde bu tabletlerin kutu içeriğinden Çin prizlerine uyumlu adaptör çıkıyor,yanılmıyorsam.Buna nasıl bir çözüm getirebildiniz?
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    yok hocam. adamlar direk bize uyumlu şarj aleti gönderdi. sıkıntı olmuyor;)
  • Umarım bize de öyle olur
  • son olarak bir karara varamamışız SD kartla görüntü aktarıp editlemek 4k aksiyon kamera videoları izlemek internette surf yapmak için kullanabileceğim bir tablet arıyorum mi pad 2 ye baktım ama usb ve sd kart girişi olmadığını öğrendim ve vazgeçtim chuwilerin batarya sorunu olduğunu duydum techlast ve cube iyi gibi ama hangi modele yönelmeliyim bilemedim yardım lütfen canım abilerim
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende kararsız kaldım. bu cihazdan almayı düşünüyorum. Acaba bunun yerine samsung tablet almak mantıklı mı? Windows çökünce geri nasıl yükleniyor? Mesela windowsu silip tamamen android cihaz yapabiliyor muyuz? Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omondoles O kullanıcısına yanıt
    hocam chuwi forum da işletim sistemleri bulunuyor. sadece windows veya android yükleniyodur tabi. ki şöyle bi durum var. işletim sistemleri farklı partisyonlarda oldugu için çalışma durumunu etkilemiyor hdd çok dolu olmadıkça. birini kapatıp diğerini açıyosun zaten. bendekini eşim kullanıyor. genellikle windows ağırlıklı kullanıyor. max 5 kere açmıştır androidi. çok aşırı bi performans beklemeyin. ama yolda bırakcak bi cihaz da değil. samsung tabletin dokunmatik hassasiyetinin daha iyi olacağını düşünüyorum. ne amaçlar kullanacağın önemli tabi. 12 inç ekranı elde taşımak biraz zor oluyor.
  • Sadece anakart bulabilsek fena olmaz
  • https://tr.aliexpress.com/item/10-1-Pro-Chuwi-Hi10-Dual-camerasTablet-PC-Intel-Cherry-Trail-Z8300-Windows-10-Android/32777971362.html?spm=2114.13010608.0.0.kGzSbW&detailNewVersion=&categoryId=200001086
    an itibari ile bende bu linkteki tableti sipariş ettim kargo dahil 550 tl bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum 550 tl çok uygun geldi. satıcı yeni ama puanı yüksek ve dükkanında sadece tablet satıyor.




  • Benim Çin'den alınan tabletler için sormak istediğim birşey var. Bu ürünlerin garantisi nasıl oluyor?
  • bu aralar gümrük çok sıkı bence hiç bulaşma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.