Şimdi Ara

Çindeki Köpek Yeme Festivali Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim yesinler yesinlerde, la canlı canlı yakıyorlar, derilerini yüzüyorlar.
    Bunlarınki eziyet ben bu noktada karşı çıkıyorum.
  • Bir köpegi , koyun - inek vb hayvanlarla aynı sınıfa koymak hata.

    Çinliler çok sadist bir millet ve başka hiçbir millet bu konuda çinlilerin eline su dökemez.

    Ayrıca bu festivalin amacı tamamen zevk.
  • Canlı canlı kaynatıyor adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar tepki hayvanları daracık kafeslerde üstüste muhafaza etmeleri ve sonra da canlı canlı yaktıkları için. bunu anlamak zor mu?
  • Yav köpek yemelerindeki sebeplerden biri de eskiden çok fakir olmaları. Ve hala fakir olan insanları çok. Köpek eti de ucuz. Ne yapsın adamlar ? Eskiden Çinde bebeklerin pantolonlarının kıç kısımları popoyu tamamen dışarda bırakacak şekilde delik olarak üretiliyordu. Bu da fakirliktendi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

    Yav arkadaşlar ne kadar ikiyüzlüsünüz kurban bayramı geldi mi bayıla bayıla götürüyosunuz adamlar da köpek eti yiyo. Hadi sadece zevk için yapsalar yine karşı çıkabilirsiniz ama bu haliyle kurban bayramından hiç bir farkı yok ve saygı duymak zorundasınız.


    Not: Çinlileri savunmuyorum her türlü pislik bu adamlarda var ama bu imza kampanyaları falan tamamen samimiyetsiz geliyo

    Bu konuyu geçen hafta gördüm diye hatırlıyorum
  • İsteyen istediğini yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ikiyüzlülük çok.
    Bir tarafta kesin hükümlerle bilen birine,hayvana eziyet edilmeden,en olur yönüyle kesilmesini emreden dini kurallara rağmen hayvanlara işkence ederek öldüren insanlar var.
    Diğer tarafta ise bunu direk yapanlar.
    İki tarafı da savunmuyorum bu zamana kadar kurbana karşı bi yorum yapmadım dolayısıyla bu olaya da yorum yapmam haksız olur.İki olaya aynı derecede soğuğum.
    Ama sırf birini kendisi yapıyo diğerini başka kültürde gördü diye karşı çıkmak ikiyüzlülük.Makul sebepler bulabilirsin kendince ama kültür işin içine girdiği için pek geçerli olmayacaktır.
    Kurbana karşı çıkan milyonlarca insan var ve hepsinin kendilerinde çok geçerli sebepleri de var.Biraz çift taraflı düşünmek lazım
  • Allah belalarını versin konuda savunan veledler neyin kafasındasınız yaşınız kaç biraz düşünün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hound Dog

    Yav köpek yemelerindeki sebeplerden biri de eskiden çok fakir olmaları. Ve hala fakir olan insanları çok. Köpek eti de ucuz. Ne yapsın adamlar ? Eskiden Çinde bebeklerin pantolonlarının kıç kısımları popoyu tamamen dışarda bırakacak şekilde delik olarak üretiliyordu. Bu da fakirliktendi.

    Canlı canlı kaynatanlar, dersini yüzenler mi dersin. Umarım açlıktan kendilerini yerler
  • Kardeş biz kurban bayramimizda kimsenin olmadığı bir yerde kurbanın gozunu bağlayıp keseriz. Onlar gibi karinlarina bir kılıç batırıp sokakta gezdirmeyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 17 Haziran 2015; 20:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana samimiyetsiz gelebilir ancak hiçte öyle değil.Bu insanlar haklılar.Sen o köpeklerin nasıl kesildiğini görmedin sanırım? Kancalarla derilerinden çekiliyorlar ve bıçaklıyorlar.Ancak bizde öyle mi?DEĞİL.Sadece hayvanın boğazından kesiliyor ve fazla acı çekmeden 1-2 dk içinde ölüyor.Bu süre Çinde köpek kesiminde 20-25 dk.Ne kadar acı çekiyorlar sen düşün.İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan G.




    cinde boyle birsey oldugunu bilmiyordum insanlik disi bence kiz sordugunda bircoguda farkinda ne yaptiklarinin ama hala savunuyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wastey

    Biz ona birşey demiyoruz ki kardeşim bayramlarıysa evet sorun yok ama işkence ediyorlar sen kurban bayramında işkence edildiğini gördün mü hiç ?

    Gördük bir sürü. Boşuna Kurban bayramını savunmaya çalışma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunurum!Ve nick konu uyumuna birşey demiyorum.
    +BLOK
  • Köpekler tarih boyunca evlere ve sürülere bekçilik yapmışlardır burada koyunlar ve danaları köpeklerle aynı kefeye koyan tek hücrelileri görmek üzücü
    Çin harici hangi ülke köpek yiyor? utanmasalar insan bile yiyecekler bunun kültürle alakası yok bok boğazlılıkla alakası var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

    Köpekler tarih boyunca evlere ve sürülere bekçilik yapmışlardır burada koyunlar ve danaları köpeklerle aynı kefeye koyan tek hücrelileri görmek üzücü
    Çin harici hangi ülke köpek yiyor? utanmasalar insan bile yiyecekler bunun kültürle alakası yok bok boğazlılıkla alakası var.

    İnekler de tarih boyu İnsanoğluna süt vermiş. Hintliler chance.org dan kurban bayramını bitirin diye ilan açsa tepkin ne olurdu acaba. Gerçi bu sıfır empatiyi görünce tahmin etmek pek zor değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lithium

    Sadece fikrimi belirtiyorum ama köpekler yenilmek için yaratılmamışlardır bence. İşin işkence kısmı zaten yanlışlığını gösteriyorda ben işi kurban bayramıyla kıyaslayanlara yazıyorum bunu.
    Aradaki fark çok bariz evinizde beslediğiniz köpekle aranızda çok güzel bi duygusal bağ kurabilirsiniz ama bunu inekle veyahut koyunla yapamazsınız. Hristiyanlarında hindi kestiğini domuz çevirdiğini görüyorum fakat hiçbiri o köpeklerinki kadar acı gelmiyor gözüme.

    İnekle de koyunla da duygusal bağ kurulabilir, apartman dairesinden çıkmayıp olaylara tepeden bakmayın. Hangi hayvana ilgi gösterirseniz gösterin o da size ilgi gösterir. Koyun sizi görünce yanınıza gelir sizi takip eder, inek adını bilir, çağırınca gelir, tavuk bile sandığınız gibi aptal değildir. Potansiyel kuduz tehlikesi içeren ısıran hayvan yerine bunlar daha sevimli bana göre. Bu hayvanlara köpeklerden daha fazla acırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.