Şimdi Ara

Cildinizdeki et benleri hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
73.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HayatBoş

    Arkadaşın yazdığı il33 adlı aptal şeyi asla kullanmayın. Siğil ilacıdır kendisi ama bırakın siğili yakmayı normal deriyi yakıyor. Su gibi yapmışlar. Siğil tümsek olduğu için üzerinde kalmıyor kenarına kayıyor. Bu ilaç yerine Verrutol adı verilen bir ilaç var. Tutkal şeklinde, sürdüğün yerde hemen donuyor. Bununla 1 haftada siğillerden kurtulmuştum. Ne hikmetse doktora gittiğinde il33 yazarlar. Özellikle verrutol demek lazım. Fiyatı da çok ucuz, 10 YTL civarı.
    Et benleri rahatsız ediciyse cerrahi müdahaleyle alınır. Annemin çenesinde vardı. Ağustos ayında aldırdık.

    İl33 nedir bilmiorm ama bn de kullandım bitane siğil ilacı ve fazla dökmüşüm siğillin yanlarına da hep taştı sora yıkadım falan ama kar etmedi asit yanığı şeklinde sol elimin orta parmak boğumunda duruo soğuklarda falan morarıo kötü bi durum dikkat edin bu ilacı kullanırken bildiğinz sulandırılmş asittir kendisi.




  • siğil için güzel ilaç il33 ama arkadaşların dediği gibi asittir o, o yüzden siğilden taşırmamaya dikkat edin, ilacın içinden çıkan plastiği ilaca daldırıp siğile çok az dokundurun, küçücük bir damla bile emse yeter, siğilin büyüklüğüne göre deriye temas ettirmeden fazla da emdirebilirsiniz, zamanla gidiyor. benim iki adet siğili o ilaç yok etti, ama bir doktor kanserojen dedi onun için ilaç için, doğru mu bilemiyoum.

    et benlerine de kullanamyın, hatta hiç dokunmayın onlara, cilt kanseri tehlikesi var...
  • citizendeki et benleri diye okudum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.