Şimdi Ara

Çiğ Köfte Bayiliği Almak Üzereyim.. Sorularım Var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 3 ay içinde işlek bir cadde üzerinde 20-30m2 bir dükkan arayıp kirası 3000-4500 civarında tutmayı düşünüyorum. Oses markasın altında yapmak istiyorum. Part time bir eleman alıp işe başlasam bu işin kazancı beni tatmin eder mi? Aylık bana kalacak minimum beklentim 3500-4000 arası. Sizin düşüncelerinizi ve bu işi yapanların önerilerini merak ediyorum



  • Mekandan mekana ilden ile fark eder ama o kirayla o kâr çok zor gibi. Forumda daha once konu acan bir arkadas aylik 3500 max kazaniyorum dedi ama kendisi çalisiyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da işlek bir caddede yer bakıyoruz.
  • Insanlar bu isi yaptigina gore belli bir kazanc saglanabiliyor ama tabi yeri onemli. Sadece islek yer olmasinin cevre de onemli. Baska cig kofteci yoksa yada fabrika, okul gibi belli bir kitlenin sabit oldugu bir yerse farkli olabilir.

    Yapilabilir mi bilmiyorum ama etraftaki lokantalara da verilebilir. Buyuk yerler kendi yapiyordur yada toptan aliyordur ama belki az satan bir yer gelip senden alabilir. Boylece aylik sabit bir satisin olur.

    Bu birazda sans isi tabi. Denk gelirse, taninirsan yani "tutarsa" iyi para kazanabilirsin.

    Sahsi fikrim kaliteden odun vermeyen yemek isleri iyi kotu tutuyor. Ucuz olsun, cok kar yapayim kafasiyla is yapilinca o is tutsa bile insanlar birakabiliyor. 2 lira fazla vereyim ama ne yedigimi bileyim, lezzetli olsun diyenler var.
  • Bu sektörde çalışan birisi olarak söyleyeyim eleman satışa göre değişir günlük 10 kilo satarsan tek başına rahat idare edersin ama 25 civarı satıyorsan mutlaka eleman gerekir. Alacağın yerin işlek olmasından ziyade çevrede tek bir yer olman daha makul. Is oldukça karlı bir is örneğin sait markası için konuşuyorum 1 kilo Çiğköfte satış fiyatı 30 ve garanti 15i kar. Paket işi düşünüyorsan başta girisme ilk aylar satışın düşük olur ona göre hesap yaparsın. Benim çalıştığım yer günde ortalama 25 kilo satarak ayda 7-8 bin TL kar ve yaklaşık 20-25bin ciro yapıyor. Tat olarak da saiti tavsiye ederim bana göre en güzel tat onda. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dükkanın yakınında çiğköfte işi yapan var mı bu işlerde bazen şans lazım tutarsa tutar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.