Şimdi Ara

Çift/Üç Kanal Bellek Mimarisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oluşturulan bu mükemmel sitenin bölümlerinde varmı bilemiyorum....Bu nedenle Sitenin Saygıdeğer Editör ve Yöneticilerinin hoşgörüsüne sığınarak bir istirhamda bulunmak istiyorum. Özellikle Sayın Mesut Çevik' ten..(Kendisinin Video Proğramlarını izliyor ve son derece takdir ediyorum.Her türlü övgüyü hak ediyor.)

    Sizlerin de bilgileriniz dahilinde olduğu üzere Ana Kartlar artık Çift ve Üç Kanal Bellek Mimarisi üzerine imal ediliyorlar.Burada biz kullanıcıların , özellikle bu noktada çok büyük bir bilgi noksanlığının olduğunu , kullanıcıları uygulamada başarısızlığa götürmede ve sonuç alamadıklarını da görerek sıkıntı yaşadıklarını müşahade ediyorum.
    Konu Değerli Yöneticilerin ve Editörlerin Uzmanlığı ve İhtisasları dikkate alındığında , sözonusu hususun kendileri için önceliği bizlere göre daha az olabilecektir. Ancak bizler için son derece eğitici olacağı gibi sıkıntı çektiğimiz noktalarda çözümü getirecektir.

    Şu hususu istirham ediyorum. Belleklerin ( Ram) Dual Kanal ( Çift Sistem ) ve Üç Kanal Sisteme göre takılması işlemini değişik kombinasyonlarda ( Ram Mhz değerleri de değişik alınmak suretiyle ) Örnekler verilmesini , özellikle Sayın Mesut Çevik'in bu hususu eğitici görsel bir video ile belgelendirmesi ve biz kullanıcıları bu yönde rahatlatması örnek bir davranış , Bilgi Dünyasında öne çıkacak bir davanış olarak değerlendirileceği tabidir.

    Bu önerimi bir ihtiyaç olarak siz değerli Yöneticilerin dikkatlerine sunmada fayda mülahaza ediyorum.

    Saygılarımla


    Mesajı yazdıktan sonra gördüm... Sayın Sanal Emre Dual Channel ile çok güzel açıklamalar yapmış.

    http://forum.donanimhaber.com/m_16870489/mpage_1/f_/key_//tm.htm


    Arkadaşımız teşekkürü hakediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksungur Türk -- 22 Nisan 2010; 23:02:36 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.