Şimdi Ara

çift işletim sistemi kurdum fakat açılışta seçim ekranı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dİğer sorunu geçelim windows 10 kurdum zaten o nedenle editledim:Çift işletim sistemi kurdum fakat açılışta seçim ekranı gelmiyor, son kurduğum Windows 10 dan başlıyor. Çalıştır/msconfig/sistem yapılandırması/ sekmelerinden baktığımda sadece windows 10 gözüküyor oraya Windows 7 olanı nasıl eklerim ?

    Bilgisayarım sağ klik özellikler/gelişmiş sistem ayarları/gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ayarlar/ dediğimde yine windows 10 var sadece nasıl oraya windows 7 de eklerim ya da ne yapmalıyım düzelmesi için flash ile ilk kez yükledim ve rufus kullandım biçimlendirme seçeneklerinde rufus mbr kullan.bios kimliği seçin kısmını işaretlememiştim ondan oldu muhtemelen üzerini okuduğumda yazıyordu halbuki ben ekstralara girmeyeyim demiştim sorun olur diye okuduğum açıklamlarda yazmıyordu seç diye çünkü sonradan düzeltme şansım var mı yeniden flasha kurup bu kez seçerek o şıkkı sonra onar desem olur mu ?

    Sabah kalanı hallederim cevabınıza göre fena uykum geldi 5 saattir bunlarla uğraşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Eylül 2016; 4:57:46 >







  • http://technogar.com/anasayfa/windows-update-tamamen-kapatma

    Linkteki konuda Windows uptadeyi kapatma anlatılmış. Önce ilk maddeyi uygula, ardından yüklü güncelleştirmeleri kaldır. Bunu da, denetim masası,program kaldır penceresine gel. Sol tarafta yüklü güncelleştirmeleri görüntüle diye bir seçenek var. Oraya tıklayıp sağ taraftan güncelleştirmeleri kaldırabilirsin.
    Son olarak denetim masası, sistem ve güvenlik, Windows uptade sekmesine gelip, otomatik güncellemeleri tekrar kontrol et. Açık mı kapalı mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapattığım halde yine geldi ufak bir tane neyse şimdi çift işletim sistemi kurdum fakat açılışta seçim ekranı gelmiyor windows 10 dan başlıyor.Çalıştır/msconfig/sistem yapılandırması/ sekmelerinden baktığımda sadece windows 10 gözüküyor oraya Windows 7 olanı nasıl eklerim ?

    tekrar flash ile yaptığımda düzeldi artık görüyorum açılışta ancak bir sorun daha oluştu bu kez de flash belleği çıkartınca boot takın falan diyor açılmıyo seçim ekranı çok ilginç :D

    biostan win7 olan sürücü ve win10 olan sürücüyü 1 ve 2 olarak ard arda seçtim düzeldi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Eylül 2016; 17:23:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.