Şimdi Ara

Ciddi tavsiye ve önerilerinizi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Donanım Haber ailesi,

    Öncelikle bu konulara yeni ve araştırma içerisinde olan bir oluşumun parçasıyım. İnternet yaptığım saysız araştırma ve birçok görüşme sonrasında sizlere de danışmak istedim.

    Ortalama olarak 25 bilgisayar, güvenlik kamera / sistemleri bilgilerini ve anlaşmalı firma ile gerçekleşen bağlantı güvenliğinin sağlanması için gerekli iş gücünü sağlayabilecek olan bir yerel sunucu kurulumu içindeyim. Bir IT odamız olacak ve burada sunucumuz yer alacak. Bu kısım için sizden yardım isteyeceğim.

    Bu iş gücünü kaldırabilecek ve gerektiğinde depolama kapasitesi arttırılabilecek olan bir sunucu önerinizi alabilir miyim?

    Bu konuda sadece bir kaç fikrimiz ve düşüncemiz mevcut. Çekmece tarzında değil, kule (Tower) modelinde ve Windows Server 2012 kullanan bir cihaz olmasını istiyoruz.

    Ayrıca bilgisayar tavsiyelerinizi de alabilirim. Destek sistemi adı altında çalışacak ve gerektiğinde e-sport oyunlarını oynayabilecek bilgisayarlara ihtiyacımız da olacak. Bu konuda da sadece kasa taraflı olarak önerilerinizi göndermekten çekinmezseniz çok memnun olurum. Toplu ve hazır bir sistem olması hem kolaylık hemde garanti/bakım sürecini azaltacağından bu yönde olursa memnun olurum. Ancak şahsi bilgisayar toplamalarınızı da paylaşırsanız, neden olmasın? Bu konuda genel fikir ve görüşlerimiz:

    6. nesil Intel, ekran kartı olacak ise Nvidia taraflı ve Windows 7 veya 8.1 Pro olması yönündedir.

    Bütçe konusunda ise; sunucu taraflı olarak 10 ile 12 bin dolar, tek bilgisayar olarak ise 800 dolar civarında bir durum söz konusu.

    Önerilerinizi merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Saygılarımla,







  • pc leri donanım bölümlerinde sorarsanız daha ayrıntılı cevap alabilirsiniz. Güncel durumu pek takip etmiyorum.
    sunucu konusuna gelirsek. tam olarak sunucu üzerinde çalışacak uygulamalar ne olacak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.