Şimdi Ara

çiçeksepeti.com rezaleti. iptal yok, iade yok, muhattap yok Alışveriş yapacaklar iki kere düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uygun yer bulamadım, yanlış yerse konuyu ilgili yere moderatör arkadaşlar taşırsa sevinirim.


    Çiçeksepeti.com Rezaleti, Tefecilik eşkıyalık yapıyor. Aman Dikkat! İptal iade diye bir şey yok!

    Alışveriş yapacaklar dikkat

    muhatap yok (kendine müşteri hizmetleri deniyorsa var)

    Ödeme yaptıktan 1 dakika sonra bile sipariş iptali yok

    iade hiç yok (yani kırıldı ben beğenmedim mümkün değil)

    iptal ettirmenin ya da iade etmenin bilinen bir yolu dahi yok.


    3 gündür sipariş iptal etmek istiyorum, ayak oyunları ile laf cambazlığı ile oyalıyor, erteliyor. yıllardır alış veriş yaparım ben böyle bir firma görmedim.

    3 gündür aldığım ürün kargoda hazırlanıyor diyor, iptel edin diyorum. kargoya verildi diyor, takip numarası istiyorum. Sistemlere birazdan düşer diye yalan söylüyorlar. Koskoca Çiçek Sepeti varvar müşterisine yalan söylüyor. Kardeşim ne diye yalan söylüyorsunuz. İlk defamı internetten ürün alıyoruz. Dalga geçer gibi 1 saat sonra arayın arıyorum 2 saat sonra sorununuz çözülecek. En sonunda satıcının 13 gün gönderme hakkı var diyor. E o zaman ihtiyacım kalmıyor ki zamanı geçtikten sonra ne gerek var hediyeye.

    Bildiğin tefeci gibi. Satıcının gönlünü bekliyorsun. Açıklamaları ise kişiye özel olduğundan diyor iade iptal yok diyor. (aldığım ürün takı sandığı yani kardeşim kişiye özel takı sandık mı olur.) sonra haklısınız deniyor 1 saat sonra iptal edeceğiz 1 saat sonra dönüş yapar mısınız deniyor. 1 saat sonra dönüş yapıyorum yine satıcının 4 gün daha gönderme hakkı var deniyor.

    Tezgah iyi, ürün teslim tarihi dikkat satışta 29-13ağustos yazıyor. 29-30 sa tamam sorun yok diye 27sinde aldım ve irtibat sağladım. Satıcıyı arayıp rica ettim kargoya vermesi için bugün kargoya teslim ettim diye utanmadan yalan söylüyor. 2 gündür verdim dediği kargo sistemlere nedense girilmiyor. (yok çünkü öyle bir kargo)

    evlilik yıl dönümümüzde geçti ve bir anlamı kalmadı. Taktir sizin.


    bu firmaya Aman ha dikkat demedi demeyin mağdur olmanız yakındır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzagabey -- 29 Temmuz 2021; 21:9:56 >







  • Ne....m siteyse daha önce birkaç sorunsuz alışveriş yapmıştım 10 gün önce sepetim.com adlı satıcısından a735g sipariş ettim 11.399 o an piyasadan 50tl hb. 100tl üstü hesapliydi ne olur ki koca platform tenezzül etmez dedim sipariş geçmek gafletinde bulundum 3_5gun geçti zorzahmet kargo bilgisi girildi ha selâmet geliyor derken kargo sözde İzmir de takılı kaldı araya hafta sonu girdi derken kargo yu sikistiriyorum yok zar zor çiçek sepeti m.h aradım kayıt açtılar fazla geçmeden Bir bayan aradı sözde tedarikçisi adres bulamamış gibi saçma bir bahane söyledi sinirden gelmeyeceğini bildiğim için iptal talebinde bulunduk sözde iptal ettiler dekont göndermiyorlar 2_10gun iş günü diye aynı cevabı veriyorlar 3_5gun daha sabredip thh basvurayim diyorum daha önce cimer ve şikayet vara yazmıştım zaten varmı benim durumda olup nasıl çözüm sağladığını yol gösteren bir forumdas.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.