Şimdi Ara

Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fazla uzatmadan demo veriyorum

    www.eskisehirdecicekci.net

    demo sistem müşterime ait aktif bir sistemdir lütfen sipariş geçecek olursanız bunun insanları uğraştıracağını unutmayın. Kredi kartı ile sipariş vermeye kalkmayın kartınızdan para kesilecektir.

    Yıllık alanadı, hosting, ve script ücreti yıllık 100$ 'dır. Sanal pos'u müşterimiz bankasına başvurarak almak zorundadır. Şayet müşterimizin sanalpos'u yok ise veya alamayacak ise alternatif ödeme yöntemleri (paypal, ecopay, gpay gibi ) eklenebilmektedir.

    Farklı tasarımlar isteyenler bir defaya mahsus ek ücret olarak +100$ tasarım ücreti ödeyecektir.
    %99.99 uptime çicekçi siteniz hiç bir zaman kapanmayacaktır.

    Çiçekçi php yazılımım tamamen kendime aittir. Her hangi bir yerden alınıp değiştirilmiş bir script değildir (aynı zamanda yazılım eğitimleri vermekteyim)
    çiçekçi scriptine semt eklenebilmektedir. Örneğin siteyi/scripti kiralayacak firmamız yakın semtlere ücretsiz çiçek teslim ederken uzak semtlere ücretli teslimat yapıyor olabilir. Bunun için semt ekleme bölümünden semt ve ücreti eklenir (ücretsiz semtler için 0 girilir)

    çiçek siparişleri yönetim panelinde 3 şekilde sınıflandırılırlar. Onay bekleyen çiçek siparişleri, Onaylanan çiçek siparişleri ve Silinen çiçek siparişleri başlıkları altında listelenir. Siz yönetim panelinde iken yeni bir çiçek siparişi geldiğinde sistem uyarı sesi çıkartmaya başlar ve siz siparişi silene veya onaylayana kadar uyarmaya devam edecektir.

    Siparişleri sildiğinizde gelen çiçek siparişleri tamamen silinmez silinen çiçek siparişleri altında arşivlenir (şayet çalışan elemanlarınız veya şubeleriniz var ise sistemde olup biten herşeyi takip etmenizi sağlayacaktır.

    Çiçek siparişleri için ürünlere EK ÜRÜNLER veya HEDİYELİK ürünler eklenebilmektedir. Örneğin bir müşteri sadece çiçek değil aynı zamanda yanında kalpli çikolata da göndermek istiyor ise bunu rahatlıkla seçebilir siparişine ekleyebilir.

    Yönetim paneli fotoğraflarındaki soyad, telefon numarası, tc kimlik no gibi bilgiler birebir gerçek olduğu için flulaştırdım veya tamamen sildim .

    Daha fazla bilgi için bana ulaşabilirsiniz

    Mustafa SAYILAN
    0 555 453 37 33
    scriptlerin{at}gmail.com

     Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015 Çiçekçi Scripti (php) Sanal pos entegreli (deniz bank,garanti,yapıkredi ve diğerleri) 2015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRUPVEF -- 6 Aralık 2014; 14:35:02 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.