Şimdi Ara

CIA ve büyük resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye olarak cia in ortadogu masasindaki bir şefin baktigi ülkeyiz. Cia ayni zamanda rusya, çin ve güney amerikada operasyonlar yürütmekte venezuela’da darbe duzenlemekte. Kendimizi fazla mı önemli görüyoruz?
    Turkiyenin jeopolitik konumu inanılmaz onemli bunda gercekten hemfikiriz. Peki bu 80 milyonu alıp mogolistana koysak ne olur?? Size söyleyeyim hic ugrasmazlar. Çünkü insan sermayemiz onlara tehdit değil.
    Siyasal islamla soslanmış mühendisler ve profesorler yıldızlara göklere ve bunu okuyan dh cilere yemin olsun ki sizden hiçbir zaman bi şey olmayacak. Bunun için bizim ömrümüzü harcadınız.
    Size şunu da söyleyeyim siyasal islam batılı ülkelere gerçekten tehdit olsa hicbir zaman iktidara gelemez. Siyasal islamdaki adamları 1700 lere koyarsan mikroskopu icat edemezler. 1800 lere koysan penisilini bulamazlar. 1900 ların danimarkasina koysan insülini keşfedemezler. Boş hayaller pesinde kosuyorsunuz.
    Kıssadan hisse bunlar belki gider ama geçmişe baktigimiz zaman bize iç savaş ya da büyük bir karışıklık görünüyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • jeopolitik konum dediğin şey palavradan ibaret. sene 2019 konum mu kaldı. türkiye olarak tüm sınırları kapat doğudan avrupaya amerika ürün mü gitmeyecek, ticaret mi duracak ? petrol gaz mı ulasmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 9 Kasım 2019; 1:41:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.