Şimdi Ara

chrome da twitter ve hotmail sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ofisimdeki pc de son bir kaç aydır chrome da aşırı yavaşlama ve facebook, milliyet gibi sitelere girişte problemler yaşanmaya başladı. Bu hafta açılmayan siteler arasına hotmailde katıldı. Anasayfada kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra login olmak yerine hiçbirşey olmamış gibi hotmail login sayfasına geri dönüyor. Bu sabah twitter a login olduğumda da önce mesaj gönderiminde hata oluştu ve daha sonra log out yapıp tekrar girmeye çalıştığımda kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra tiwtterda hata oluştuğu ve sorunun çözüleceği ile ilgili mavi bilgilendirme sayfası açılıyor. Aynı anda ve aynı internet bağlantısı üzerinden laptopum chromedan sorunsuz bir şekilde hotmail ve twittera bağlanabiliyor.

    Adres sekmesinin uzerinde http:// den once sarı bir üçgen çıkıyor ve güvenlik bölümünde;

    login.live.com bağlantınız 128 bit şifrelemeyle şifrelendi. Bununla birlikte, bu sayfa güvenli olmayan başka kaynaklar içeritor. Bu kaynaklar, aktarım sırasında başkaları tarafından görülebilir ve bir saldırgan tarafından sayfanın görünümünü değiştirmek üzere kullanılabilir.
    Bağlantı TLS 1.0 kullanıyor. Bağlantı, ileti kimlik doğrulaması için SHA1 ve anahtar değişim mekanizması olarak RSA kullanılan AES_128_CBC ile şifrelenmiştir. Bağlantı SSL sıkıştırması kullanmıyor.

    Diye bir mesaj çıkıyor. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.