Şimdi Ara

Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Oppenheimer'ın Kadrosuna Yeni Eklemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir Christopher Nolan klasiğine hazır mısınız? 2000'li yılların hiç şüphesiz ki en başarılı yönetmeni olan Nolan, en son ve en yeni filmi Oppenheimer için oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Hollywood'dan birçok yıldızın yer aldığı filmin oyuncu kadrosuna geçmeden önce 2023 yılında vizyona girecek olan Oppenheimer filmiyle ilgili biraz bilgi vermek istiyorum. 



    Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Oppenheimer'ın Kadrosuna Yeni Eklemeler


    J. Robert Oppenheimer ismini daha önce duyanlarınız var mı? Fizik veya İkinci Dünya Savaşı'yla ilgileniyorsanız bu ismi mutlaka duymuşsunuzdur. Atom bombasının babası diye de bilinen Oppenheimer, hiç şüphesiz ki tüm dünyanın kaderini değiştirecek olan atom bombasının icadında önemli bir rol oynamıştır. Manhattan Projesi diye de bilinen Amerika'nın savaş sırasında teknolojik araştırmalar yürüttüğü ekibin başında olan Oppenheimer, sadece bununla kalmayıp hayatında birçok önemli olaya ve büyük bir trajediye imza atmıştır. American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer isimli biyografik kitaptan sinemaya uyarlanacak olan film de Nolan'ın imzasıyla hiç şüphesiz ki bu efsanevi kişiliği en iyi şekilde beyaz perdeye aktaracak. 



    Oppenheimer 2023 filminde kimler rol alacak?


    Oppenheimer'ın kim olduğundan ve öneminden kısaca bahsettikten sonra gelelim filmde oynayacak oyunculara. Nolan'ın filmi çekeceğinin açıklandığı ilk zamanlarda özellikle Oppenheimer rolünde kimin oynayacağı merak ediliyordu. Daha sonrasında yapılan açıklamalarla Cillian Murphy'yi Oppenheimer rolünde izleyeceğimiz belli oldu. Cillian Murphy ismi size bir yerlerden tanıdık gelebilir, evet Peaky Blinders dizisiyle ünlenen oyuncu orada canlandırdığı Thomas Shelby rolüyle milyonlarca hayran kazanmıştı. Yıldız aktörü şimdi de 2023 yılında vizyona girecek olan Oppenheimer filminin oyuncu kadrosunda başrolü canlandırırken izleyeceğiz. Peki bu filmde rol alan tek yıldız oyuncu Cillian Murphy mi, tabii ki hayır. Bir filmin yönetmenliğini Christopher Nolan yapıyorsa o filmde Hollywood'dan birçok önemli ismi mutlaka izleme şansı buluruz. 


    Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Oppenheimer'ın Kadrosuna Yeni Eklemeler



    Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Emily Blunt gibi isimler de bu filmde rol alacaklar. Robert Downey Jr.'ı Lewis Strauss, Matt Damon'ı Leslie Groves, Emily Blunt'ı Katherine Oppenheimer rolünde izleme fırsatı bulacağız. Peki bitti mi? Hayır! Henüz dün yapılan yeni bir açıklamayla Oppenheimer oyuncu kadrosuna çok önemli üç isim daha dahil oldu. Rami Malek, Benny Safdie ve Florence Pugh üçlüsü de Nolan'ın son filminde rol alacaklar. 


    Film kadrosuna yeni katılan Florence Pugh, dönemin ABD hükümeti tarafından sevilmeyen ama Oppenheimer ile ilişki içerisindeki bir komünist olan Jean Tatlock'u canlandıracak. Diğer yandan Rami Malek ve Benny Safdie ise Manhattan Projesi'ndeki iki bilim insanı rolünde oynayacaklar. Burada Benny Safdie'ye dikkatinizi çekmek isterim zira kendisi daha sonraki yıllarda üretilecek olan Hidrojen Bombası'nın mucidi olarak bilinen bir isim olan Edward Teller'e hayat verecek. 


    Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de vizyona girecek. Covid salgını kaynaklı herhangi bir erteleme gelmezse 2023 yılının yaz ayında bizleri harika bir sinema şöleni bekliyor olacak. Daha şimdiden 2023 yılının en çok izlenecek olan filmlerinde başı çeken Oppenheimer filmini herkes gibi ben de sabırsızlıkla beklemekteyim. Umarım bu yazım sizlere filmle ilgili kafanızdaki soru işaretlerini gidermeye yardımcı olmuştur.


    Ecmel AZİZ


    Kaynak: Ecmel'in Film Dizi Blogu








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.