Şimdi Ara

Chevrolet Aveo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 2023 yılında Chevrolet Aveo alınır mı ? Opel de psa ya geçtiği için acaba parça sorunu yaşanır mı ? 1.4 benzin/LPG araç buldum da yarın öbür gün parça sorunu olur mu onu düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
    Ya da Max 300bine ne alabilirim sizce ?



  • Parça konusunda problem yaşamazsınız motor, alt takım parçaları birebir Corsa zaten. Neredeyse bakkalda bile bulunacak şekilde. Kaporta ve iç konsol parçalarının da bir çoğu İstanbulda ki parçacılar da mevcut, olmayan çok nadir bulunabilecek parçaları da siparişle getirtiyorlar. Bulduğunuz araç temizse içiniz rahat olsun gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • Yan sanayisini bile bulursun, 2019 da tofaş parçası fiyatına far ve stop lambası almıştım chevrolet cruze için yan sanayi olarak.Orjinali ile arasında herhangi bir fark yoktu.Webde yan sanayi kaput vs. bile var, kapısı şusu busu her şeyi satılıyor.Beş on yıl daha sıkıntı olacağını sanmıyorum parça konusunda.

  • O zaman alınır bu araç
  • hknayn55 H kullanıcısına yanıt

    Ben önermem cok kalitesiz bir arac motoru desen rezalet 1.2 motorlusuna bakmistim km side 60.000 lerdeydi yokusta cekmiyor,bagirip gitmiyor, vites yollari cok lacka ve malzeme kalitesi yerlerdeydi. Amortisorler asiri sert. Yedek parca bulunur ama bir fiat,renault ucuzlugu bekleme. 10 dukkan varsa sanayide 3-4 tanesinde bulursun. Renault symbol 1.2 thalia kasa aveo dan kat kat kaliteliydi.


    Tr de sinir stres harbi yaşamak istemiyorsan trafikte yollarda bolca gordugun arabaya bin. Bi yeri bozulur sanayiye gidersin usta uzay araci gormus gibi bakar bunun ugrasir durur.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    kardeşimde 5 yıldır 1.2 84 lük olanı var 2012 model. 2. araç olarak kullanılıyor ve iyi bakıyor. zaman zaman kullandım ben de. araç 190 binde, bilmeyen kişi 1.2 motor olduğuna inanmıyor öyle söyleyeyim. amortisörler evet sert, ama bu yol tutuşuna yaramış. virajlarda gerçekten çok iyi, yolu bırakmıyor hiç bir şekilde.


    yedek parçaları emin olun o saydığınız markalardan bile ucuza geliyor bazen. bence şu dönemde sunduğu güvenlik unsurları ile bile (8 hava yastığı standart,) fiyatını hakeden bir araç.

  • Megane 2 alacaktım satıcı aracım ucuza gidiyor diye satmaktan vaz geçince bende o sinirle 2012 model ilk sahibinden 90 bin km de 1.3 dizel aldım. 2 uzun yol denemem oldu memnun kaldım. Benim araç ankarada hem aynı yerde bakıma girmiş aynı yerde hem parça satışı hemde bakım yapıyorlar. Her türlü parçası mevcut
    Aracı alırken yıkılmış araç almayın sizi üzmez.
  • Otomatik 2013 modeli var yedek parçası bol ve Uygun fiyatli t300 kasa kodlu Aveo lar ömürlük araçlar bunu bilin reno Dacia Fiat bunlarla alakası olmayan bir model severek biniyoruz değişmeyi de düşünmüyoruz
  • 2012 model T300 kasa 1.3 dizel modeli 2 yıldır 2. araç kullanıyoruz.senelik 15 bin km kullanıyoruz hiç bir sorunla karşılaşmadık. çekişinden, ekonomik olmasından, şehir içi kullanım kolaylığından inanılmaz memnunum. senelik bakımda vs gören ustalarda çok beğeniyor. rotil başı ve far çatlağı nedeniyle parça bulmak ta çok kolaydı fiyat olarak ta makuldu.

  • 2011model 120bin km otomatik aveo ltz alınır mı?

    ne dersiniz?

    parça veya arıza sorunu yaşatır mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.