Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: elixir84
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
45
Favori
11.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Tiggo 7 pro almayı düşünüyorum. Özelliklerine bakınca en optimum model Luxury gibi görünüyor. Siz araç hakkındaki tecrübelerinize dayanarak bu konu hakkında ne dersiniz? Excellent veya avantgarde aradaki fiyat farkına değer mi sizce?

  • omerfaruk463 O kullanıcısına yanıt

    Güvenlikle İlgili Bazı Donanımlar ve Bir Kaç Ek Özellik ( Sesli Komut Gibi) Fark Var. Ekstralarla Çok İşiniz Yoksa Luxury Olur.

  • Merhaba ,Nisan ayından beri Avantgarde modelini kullanıyorum .Start-stop sıkıntısı haricinde bir sorun yaşamadım .Virajlarda dışarı doğru savrulma var biraz .O da benim hep normal araç kullanma alışkanlığımdan herhalde .Normal araca göre SUV araç virajda daha çok savrulurmuş.

    Klimanın soğutması yetersiz veya yavaş kalıyor gibi . Eski kasa picasso daha güzel soğutuyor.İki araccıda aynı hava şartlarında deniyorum.

    Çok fazla teknoloji ve uyarı var ,alışmaya çalışıyoruz.

  • Merhaba 7 Pro comfort Mayıs ayı siparişi verdim. Beni whapshapp grubuna alabilecek varmı

  • Edemirbil2 E kullanıcısına yanıt

    Telegrama Alalım. Pm

  • Avantgarde paket arayışındayız fiyat alan oldu mu bu yakınlarda?
  • oates86 O kullanıcısına yanıt
    Chery Tiggo 7 Pro KullanıcılarıÇELİK GRUP KAYSERİyoutube
    🌞CHERY TIGGO 7 AĞIRLIK PROBLEMİNİ ÇÖZDÜK🌞 Chery Tiggo 7 araçlardaki ağırlık problemi ile ilgili videomuza olumlu tepkileriniz için teşekkür ederiz. Bu hafta sizlerden aldığımız geri dönüşler neticesinde ikinci bir video çekmek gereği gördük. İlk videomuzdan farklı olarak yaşanan ağırlık probleminin çözümü yeni videomuzda! İlk videomuzu izlemek isteyenler için link: https://www.youtube.com/watch?v=uPV6FsH1Gso&t=318s ÇELİK GRUP LPG & OTOGAZ MÜHENDİSLİĞİ HÜSEYİN ÇELİK ☎️0533 727 87 50 ☎️0352 503 63 01 ADRES: 📍ANBAR MAHALLESİ 3101.SK NO 32 OTO SERVİSLERİ SANAYİ SİTESİ ANBAR-KOCASİNAN-KAYSERİ 📍YENİ SANAYİ SİTESİ 6102.CD NO 25 DSİ GİRİŞİ KOCASİNAN-KAYSERİ Abone Olmak İçin https://www.youtube.com/channel/UCSg93CynKAfU5jRWP9HVMjw Web Sitemiz www.celik-grup.com.tr Facebook Takip Etmek İçin https://www.facebook.com/kayserilpgcelikgruplovatoatiker İnstagram Takip Etmek İçin https://www.instagram.com/celikgrupkayseri/ Tiktok Takip Etmek İçin https://www.tiktok.com/@celikgrupkayseri?_t=8lzBhzIDlOX&_r=1 #celikgrup #celikgruplpg #kayserilpg #otogaz #lpg #yakıttasarrufu #atikerkayseri #kayserilpg #kayseriatiker #chery #lpg #yakıttasarrufu #otogaz #cherytiggo7pro #cherytiggo
    https://www.youtube.com/watch?si=S9vhVmpCq-kNtZAx&v=D3kwcvPaQsM&feature=youtu.be
  • Tiggo7 pro sahibi arkadaşlar tanıtım videolarında göremedim dikiz aynanın arkasındaki kutuda USB çıkışı varmı omada5 de varmış araç içi kamerası için tiggo7 lerde varmı?
  • elixir84 E kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. Avantgarde a bile koymamışlar
  • elixir84 E kullanıcısına yanıt

    omoda5 - Araç İçi Kamera Bağlantısı



    Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları
  • elixir84 E kullanıcısına yanıt

    Yeri Var Ama Kapalı. İçi de Bod. Usb Yok. Elektrik Bağlantısı Geliyor Tavandan Kutu İçine Kadar. Oradan Bağlantı Yaparlar Belki.

  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

    1575 ten Başlıyor Forumda Yazılanlar Işığında. 100 Bin Gibi İndirim Var Listelere Göre

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.