Şimdi Ara

Chery alınır mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
6
Favori
43.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fortune1905 kullanıcısına yanıt

    Hocam daha dur seçimden sonra göreceğim esas bu tayfayı özellikle buzdolabı stoklayan bunun gibi tipler. Global piyasadan haberleri olmayan sadece cebini veya milleti söğüşlerim derdinde olan insanlar, daha öncede bunun dedesi babası pejo veya kore grubuna aynı muameleyi yapıyordu. Halbuki aracın alt yapısı LandRover, Jaguar üreticisi bir firma tarafından oluşturulmuş bir araç, şanzıman getrag (General Motor, Daimler, Reno, BMW, Ford, Diat, Volvo, Ferrari ve Toyota gibi büyük otomobil üreticilerine otomatik ve manuel şanzıman sağlamaktadır. Yeni nesil BMW M3 - M4 - M5 - M6 serileri, Ferrari F12 - FF - 458 - California modelleri, Mercedes-Benz SLS AMG - AMG GT ve GTS modelleri gibi yüksek performans otomobillerine otomatik çift kavrama şanzımanlar sağlamaktadır., Bilinenin aksine BMW M serilerinde ZF değil daha yüksek tork gücüne dayanıklı Getrag otomatik şanzımanları kullanmaktadır). Hani ne kadar anlatsak boş mesela jantları değiştirmeye kalksanız volvo grubu jantlar uyumlu. Ben aldım ve şu an 9 u bekliyorum gelirse ona yazılacağım veya plug in hybrid.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu7y -- 15 Ekim 2023; 14:5:44 >




  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    bu yüzden alınır alınmaz konusdunda net bir tavır koymadım hocam, teşekkürler, bu konu için sadece şunu söyleyebilirim bazen sosyal medyada bu araçların özellikle karalama amaçlı videoları servis ediliyor gibime geliyor, her araç sorun çıkarabilir, önemli olan sorun çıktıktan sonra duruş nasıl, mesela geçen zamanda tavandan yağmur alan su damlatan bir araç paylaşıldı cherry, o araç ne oldu acaba, geçen de tesla araçlar durduk yere yanmış gibi bir haber yapıldı ama kim diyebilir ki bu bilinçli yapılmadı, çünkü çekici de duran bir araç nasıl alev alabilir bunu açıklayamıyorum ben mesela, derin bir araştırma şart hatta 1 ay denemek bir aracı almadan önce gibi, sosyal medya benim için artık yüzdde elli yüzde elli inanılır bir mecra , yalan ile gerçek karıştı iyice

  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi her araçta rakipler birbirine bunu yaparlar.Ama Çin malı kalite ve imajı halen çok düşük.Chery ye gelene kadar en az 20 marka sayılır.Bayi ve servis ağı yeterli değil.2.el değeri soru işareti.5 sene sonra araç kendini bırakır mı?Marka eskiden olduğu gibi TR den kaçar mı?Bir sürü soru?Riske maceraya girmem şahsen.Gider Alman,PSA veya Japon bakarım.30-40 sene sonra belki.Chery nin benzinlileri lökür lökür yakıyor.Ayrıca daha elektrikli araç da Tr de doğru dürüst oturmamış durumda.Paramla neden kobay olup,sürpriz kutu alayım.İçinden +/- ne çıkacağını bildiğim bir markaya giderim.Alan da kendi bilir elbet.Ama burada bazı satış elemanı olduğundan şüphelendiğim şahıslar var ki markayı Rolls Royce seviyesine çekmeye çalışıp,tüketiciyi yanıltmaya çalışıyor.Bu çok yanlış.

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, bildiğim kadarıyla Japonlar dünya devlerine tam otomatik çok başarılı sanzuman verdikleri zamanlar oldu BMW ya da eis dedikleri psa motorlu araçlarda çok iyi işler çıkıyordu, belki halen bağ devam ediyordur, motor konusunda da zaten elektrik konuştuğumuz için yavaştan menzil-performans eğrisi iyi olan araçlar çıkaracaklarindan şüphem yok kaldı ki Nissan-reno ortak olmuştu sanırım buradan kötü iş çıkmaz, kısaca fiyatı bilmem ama kalite bazında özgür olurlarsa çok rekabetçi işler yaparlar diye düşünüyorum, tasarım olarak da gayet iyi işler yaptıklarını gördüm, muhtemelen her pazarda göremeyiz ama gördüğümüz yerler için olumlu işler yapacaklarını umuyorum asyalilar zateb iyi neden cin de buna eklenmesin ki, çünkü bizim gibi fiyata bakan ülkelerde sığınak olabilirler fiyat performans açısından, tabii onyargi kırmak zordur lakin imkansız değil.




  • Öncelikle 5 gün önce Chery tiggo 7 pro aldım. Konfor, teknoloji uyum motor gücü on numara. Yakıt konusuna gelirsek şehir dışı 6.8 -7 şehir içi 9.5- 10 yakıyor. Ankara’da yaşıyorum. Muadilleri kıyasla gayet makul değerler. Şahsi görüşüm şiddetle tavsiye ediyorum.

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim yeni nesil 1.5 corollara 15binlik LPG takılamıyor. Pahalı olan LPG kitini takıyorlar. Eski 1.6 lara takılıyordu 15binlik LPG.

  • Ben de Tiggo 7 almayı düşünüyorum. Bu Çin'li ön yargısının sebebi aslında bizim çakal ithalatçıların merdiven altı üretimlerini ucuza alıp burada yüksek kâr etmeye çalışmasıyla 1 liralık ürünü 50 liraya satmasıyla başladı. Neyse ki Aliexpress gibi siteler sayesinde nasıl dolandırıldığını anladık. Çin de iyi mal da var merdiven altı mal da var, yanı sıra araç teknolojisi artık olgunluğa ulaştı, belli standartlarda üretim yapmazsanız araçlarınızı dünyaya satamazsınız.
    Çin ayda istasyon kuruyor, mıknatıs sistemiyle çalışan dünyanın en hızlı trenini kullanıyor (Maglev), 6. Nesil savaş uçağı üretiyor birileri hâlâ Çin malı alınmaz diyor. Sebep ? Çin malı pil almış çabuk bitmiş

    Servis konusunda çekinceleri biz olabilir, haklısınız, satılacak ki servis yoğunlaşacak ancak dingilinde rotunda sorun var derseniz ben buna gülerim ve ciddiye almam
    Allah şahit Fiat Uno aracım var ve engelli indirimiyle Tiggo 7 almayı düşünüyorum, haa daha çok para olsa Toyota Corolla Cross Hybrid alırdık ama maalesef gücüm yetmiyor.
    Kullanan çok memnun hiç kullanmayan bin pişman, tipik bizim insanımız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urukhrai -- 11 Ocak 2024; 2:25:41 >




  • 22 kasımda t7 luxury aldım. Bu forumda olumsuz ne yazılıyorsa uzaktan yakından alakası yok. Trabzon gibi bol inişli çıkışlı bir şehirde olmama rağmen 9.5 lt den fazlasını görmedim. Hatta eco mod ve sakin kullanımda 8 8.5 litre arası da yaktığım oldu şehiriçi. Uzun yolda ise 4 kişi ve yüklü olmasına rağmen 6.6 litre yaktı. Hepsinin capsi duruyor isteyen olursa atarım. Fuelio uygulaması ile aldığım tüm yakıt fişlerini uygulamaya girdim. Her depoda ne yakmış görebiliyorum. Yakıt çok yakıyor olayı tamamen yalan dolan ve karalama kampanyası yani. Malzeme kalitesine gelecek olursak şuna emin olun. Tiguan tucson 3008 neyse o. Kesinlikle daha düşük kalitede değil. Bu araç 2019 dan beri üretiliyor ve yollarda. Ben alalı 1.5 ay oldu ve 3200km yaptım. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Sorusu olan varsa cevaplarım.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Bak şöyle demişsin.


    Benzinde şehir içi 12 Litre - 8 Litre şehir dışı altı imkansız varsa altını gören resimleri alalım.


    Buyur al şehirdışı ve şehiriçi verileri.




    Chery alınır mı?


    Chery alınır mı?




  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Rampa aşağı veya düz yolda hiç trafik yokken bile olsa şehir içi 9.1 Litre dahi FAZLA

    Şehir dışı boş trafikte bile olsa 6.7 Litre dahi FAZLA

    Bu arabayı ben kullandığımda şehir içi 12 Litre altını göremiyorum, bu rakamlar çarpıtılmış olabilir.

    Çeri almam aldırmam

    Ayrıca:
    Yan sanayi yedek parçası VAR MI ?
    Çıkma yedek parçası VAR MI ?

    Orjinal yedek parça YOK
    Olan parçalar da BEKLEME SÜRESİ YÜKSEK

    Servis bakım ücretleri UCUZ DEĞİL.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Aynen kardeşimChery alınır mı? 

  • Chery alınır mı?
  • tb-kerasus kullanıcısına yanıt

    Çok yakıyo hocam. En çok 2 litre yakması lazım Chery alınır mı? 

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Yine baslamissin chery kötüleme mesaine.

    Piyasaya yeni girmiş araclarda cikma parça arayanda senin gibi trol olur zaten.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.