Şimdi Ara

Cherry Tiggo 7 pro alınır mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yasar982 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
9
Favori
145.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Bunu hangi program ile yaptin 👍 cok başarılı herşeyi anlatıyor
  • NIGRA kullanıcısına yanıt
    Drivvo
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Peki bu kadar süredir kullanıyorsun, keske tiggo 7 yerine 8 alsaydım yada baska birşey alsaydim dedigin oldu mu acaba? Alacak birisine önerir misin yoksa baska bir marka model mi önerirsin?
  • NIGRA kullanıcısına yanıt
    Tiggo 7 için konuşuyorum öneririm çünki bu fiyata alabileceğin araba megane o da bu kadar dolu değil bendeki luxury paket otomatik bagaj koltuk ısıtma kör nokta yeterince var.Tiggo 8 için konuşmak gerekirse şöyle oldu aslında önce kendi amcama tiggo 8 aldırdım 😁 1 ay sonra baktık araba güzel kendim eşimle bayiye gidip baktık tiggo 7 daha iyi geldi bize 8 aşırı büyük ancak şöyle bi durum oldu ben almadan 1 hafta öncesinde antalyaya tatile gittik döndükten sonra amcam arabayı sattı tiggo 8 fazla yakıyor diye şuandada 1-2 kişiye denk gelip konuştum 13-14 litre yakıyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.Dediğim gibi bana göre tiggo 7 daha az yakıyor 8 e göre he tamam 8 gırtlağına kadar dolu koltuk renkleri taba v.s ama dediğim gibi şuanda 1.600 e belki başka markalardan buna benzeyen arabalar alabilirsiniz ama 1200-1300 bandına tiggo 7 bandında dolulukta başka araç zor.Hiçte demedim keşke başka araba alsaydım diye koltuğuna geçtiğin zaman iyiki almışım diyorum 😅




  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 👍
  • NIGRA kullanıcısına yanıt

    Fuelio ve Drivvo kesinlikle tavsiyemdir bu arada araya girmiş oldum ancak. 9.2 l su an karma tüketimim omoda 5 ile. Asla dikkatlı kullanmam ancak cıvıtmam da. Genelkde normal - sport geziyorum. En net bu sekılde gorunuyor yakıt tuketımı.

  • Selamlar herkese, forumda ilk Chery alan kişi olarak bazı şeyler söyleyeceğim..

    İlk defa 5 Nisan günü tiggo 7 comfort paket aldım. Aracı 8 ay boyunca çok severek kullandım. Fakat donanım olarak belli başlı şeylerin eksik olması sebebiyle aracımı satılığa koydum 2023 11. Ayda aracımı 1100 e sattım. 8500km de ve hatasızdı.

    Sonra aynı renk (beyaz - tavan siyah) tiggo 7 excellent paket aldım. 1290 ödeyerek.

    Aynı marka aynı renk aracı neden aldın diye soranlara şunu söylemek isterim. 2023 yılında 5 farklı araç değiştirdim ve bu konunun ilk mesajında belirttim 2016 Kia sportage 1.6 gdi otomatik vites aracı almakla 1000 pişman olmuştum. 14-15 litre yakıyor, gitmiyor, donanım yok vs aracı satarken nasıl sevindim anlatamam. O araçtan sonra chery kullanınca dünya varmış dedim resmen.

    Şuan şehiriçi ortalamam 9.5 litre bazen 10.5 litreye çıkıyor İstanbul’da yağışlı havalarda çok dur kalktı trafiğe girince.

    Genel olarak memnunum ve bu güne kadar hiçbir problem yaşamadım. 5 yıl 150 bin km marka garantisi, alman getrag ıslak tipi çift kavramalı Şanzıman’ı çok uyumlu. Motoru da her devirde canlı.. 183 hp gücü net hissediyorsunuz.

    Rakiplerinin 1.2 130hp veya 1.5 dizel motor sunması da Chery almam için ekstra sebeplerden biriydi. Uzun yolda 200 km/h gibi hızlara hiç nazlanmadan çıkıyor.

    Güvenlik donanımları da stabil çalışıyor. Şerit takip, Adaptif hız sabitleyici, kör nokta, çarpışma önleme sistemi vs büyük kolaylık.

    Ancap testinden 5 yıldız alması da içimi ferahlattı. 1290 tl ödeyip böyle bir aracı aldığım için mutluyum.




  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

    Açıklamanız ve yenı alacak ya da kafası karımsıs olanlara ışık tuttugunuz ıcın cok sağ olun hocam kazasız belasız binin umarım.

    Bu araçlara yorum yapanların yuzde 99'u bınmemıs surmemıs hatta bazıları canlı görmemiş kişiler. O yuzden bu araçlar ınsana ayrıcalıklı hıssettırıyor keyif alışınıza hak verıyorum. Aynılarını ben de Omoda 5'im için soyleyebılırım.

    Iyı gunler dılerım. 

  • Jr09 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Size de kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim hocam.

  • Zamanında aklımda olupta kugaya bindikten sonra lord olma yoluna adım attıktan sonra bile kafamda hala olan bir araçtır tiggo 7 pro. Abi çok yakıyor ya biraz daha az yakmasını bilse şu an tiggoyu almıştım bile 183 bg motor 8.5 9.5'lerde bahsediliyor. 1.5 Ecoboost motor bile 182 bg şehir dışında 5.4 görüyor ortalama hız 82 şehir içi olarak 8.5 9.0 litrelerde geziyor. Ona rağmen kuga tercih ettiğime pişman değilim :)

  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

    Chery satip tekrar chery almak işte olay bu chery fiyat performans aracının kralıdır donanim performans konfor kalite daha ne olsun ben de tiggo 7 luxury ile 5 aydır çok memnunum inmek istemiyor insan içine binmeyen sürmeyen karalamaya çalışanlara hiç kulak asmayın alın aldırın...

  • ötvsiz almak için c3 aircross'a kapora verdim ama 200 bin lira kredi 1,99 ile kullanacagım ve 50 bin lira faiz koyuyor sonra baktım chery'de sıfır faiz kampanyası var, bu 50 bin üzerine 30-40 bin daha eklesem orta paket tiggo pro 7 alabiliyorum. kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi ve orta ve üst paket arasında fiyat farkına degecek farklar var mıdır.

    ötv'siz alan birileri var mıdır onu da merak etmekteyim.

  • Man Down kullanıcısına yanıt
    C3 aircross ile kıyas bile yapılmaz. Rakibi c5 aircross bu aracın. Hazirandan beri tiggo 7 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Eksiği yok fazlası var. Paranın tam karşılığını veren bir araç. Bütçe kısıtlıysa Luxury elbette yeterli. Mutlaka aracı test edin. Fikriniz zaten değişecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    ötvsiz almak için c3 aircross'a kapora verdim ama 200 bin lira kredi 1,99 ile kullanacagım ve 50 bin lira faiz koyuyor sonra baktım chery'de sıfır faiz kampanyası var, bu 50 bin üzerine 30-40 bin daha eklesem orta paket tiggo pro 7 alabiliyorum. kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi ve orta ve üst paket arasında fiyat farkına degecek farklar var mıdır.

    ötv'siz alan birileri var mıdır onu da merak etmekteyim.

    Tiggo 7 pro'nun içinden 3 tane C3 çıkar . İki aracı da bayide incelediyseniz eğer tiggo 7 pronun daha premium ve albenili hissettirdiğini göreceksiniz .

    Eğer C3 almak gibi bir hata yaparsaniz, otoparkta yanınıza tiggo 7 park ettiginde aslında ne kadar yanlış bir seçim yaptıgınızı anlarsınız ama iş işten geçmiş olur.





  • Man Down kullanıcısına yanıt
    C3 ile t7 kıyas dahi kabul etmez. En basitinden segmentleri bile farklı.
  • Man Down kullanıcısına yanıt

    Evet luxury ile excellent arasında aşağıdaki güvenlik donanımları farkı var.Bir de sesli komut özelliği lux pakette yok.

    Omoda 5 düşünürseniz güvenlik donanımları orta pakette mevcut.


    Cherry Tiggo 7 pro alınır mı?
  • Bu aracın omoda 5 ile farkını birisi bana anlatabilir mi rica etsem?


    Araçlardan anlamıyorum dışarıdan gördüğüm kadarıyla tigo 7 pro omoda 5 den kasa ve hacim olarak daha büyük onun dışında dikkat etmem gereken fark nedir?

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    Omoda CUV da denilen Compact crossover bir araç.SUV hb karışımı da diyebiliriz.Şasileri farklı oluyor.Normal sedan ve hb lerden yüksek olmaları nedeniyle asfaltın yanında hafif arazi tarzı yerlerde de kullanılabiliyor.

    Tiggo7 SUV olduğu için hem iç bagaj hacmi daha geniş hem de daha yüksek.

    Motor ve şanzıman olarak aynılar dolayısıyla hafif olan Omoda nın az da olsa daha performanslı ve az yakması beklenebilir.Testlerde de durum böyle gördüğüm kadarıyla.

    İç tasarım olarak omoda daha modern çizgiler taşıyor zaten yeni gelecek olan modellerde (arrizo8, jaecoo7 vb.) omodanın iç tasarımı örnek alınmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 22 Ocak 2024; 18:7:59 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.