Şimdi Ara

Checksum Error.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım 6 aydır falan açılmıyordu, sonra öylesine bi denemek istedim ve açıldı ekranda bu tarz bir yazı çıktı. Açıkçası çokta fazla anlamam bilgisayar yazılım ve donanımından araştırdığım kadarıyla bios pili değişmesi gerek gibi yazılar gördüm sizce bunun nedeni nedir. Açılırken çok zorluk yaratıyor aynı zamanda ekran ışıkları yanıp sönüyor falan devamlı power tuşuna basıyorum ve şu an tekrar ekranda böyle bir yazıyla açtım.
     Checksum Error.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubturan

    Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım 6 aydır falan açılmıyordu, sonra öylesine bi denemek istedim ve açıldı ekranda bu tarz bir yazı çıktı. Açıkçası çokta fazla anlamam bilgisayar yazılım ve donanımından araştırdığım kadarıyla bios pili değişmesi gerek gibi yazılar gördüm sizce bunun nedeni nedir. Açılırken çok zorluk yaratıyor aynı zamanda ekran ışıkları yanıp sönüyor falan devamlı power tuşuna basıyorum ve şu an tekrar ekranda böyle bir yazıyla açtım.
     Checksum Error.

    sorun bios piliniz bitmiş ilk önce onu değiştirmeyle başlayın...




  • tarih ve saat ayarlarını tekrar yapmak gerkiyor. yaptıktan sonra devamlı unutuyorsa pilin değişmesi gerekecek. Bilgisayarın çalışmasına engel değildir. her açılışta ayarlarsanız çalışır. yada ayarlamayıp geçmek mümkün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellorihz -- 10 Aralık 2013; 4:08:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.