Şimdi Ara

ChatGPT, Windows 11 ve Windows 10 Pro anahtarları üretiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Clickbait

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt

    Konuyla alakası hocam?  



    Generic keyler zaten kurulumu yapılan windows sürümü etkinleştirilmediyse sistem tarafından otomatik verilen keyler, gptnin verdiği keyler bir işe yaramıyor ben onu söylemiştim.

  • yurdakull kullanıcısına yanıt

    internet den buldğum key bile windows 10 ve windows 11 orijinal yapıyor

  • Kurumlara, öğrencilere ve toplumlara firmalar alışkanlık kazandırmak için cazip seçenekler - fiyatlandırmalar gerçekleştirebilir fakat bu demek değildir ki korsanlığı mazur görererek zaten marka ve yaygınlık kazanmış bir firma gelirinin ciddi anlamda küçülmesini istesin. İstemediğinden değil teknoloji de imkansız diye bir şey olmadığından kırılamaz, korsanlaştırılamaz bir şey yapamıyorlar. Rockstar, Gta V ile inanılmaz paralar kazandı fakat bu "korsanı" mazur görmesi için yeterli veya geçerli bir sebep mi?


    Bir yazılım tüketicinin eline geçiyorsa kırılamaz şekilde yapamıyorsun. Adobe, Microsoft, Vmware, Oracle, Autodesk ve yazılım firmaları dışında oyun firmaları...


    Tekstil sektöründe çalıştım makinalarda üretim yapabilmek için bilgisayarda makinaları üreten firmanın özel CAD yazılımının yeni versiyonuna geçmek döviz cinsinden deli "para" olduğu için hintli mi asyalı mı crackerlerdan Windows 10 versiyonu için güncel versiyonunu temin etmişlerdi. Söz konusu firma bilmem kaç bin dolar, euro gibi bir ücretle yazılım satabilmeyi hatta korsanlığı engellemek için zamanında yazılımı pclerde kullandırabilmek adına serial port üzerinden fiziksel donanım ile kontrol sağlayan bir firma Microsoft "kırılamaz" yazılım hizmeti sağlasa temin etmez miydi?


    10 yıldır Microsoft'un alışkanlık, yaygınlık kazanma gibi ihtiyacı yok arkadaşlar. Son tüketici tarafında Microsoft'un rakibi Linux dağıtımları değil Mac Os yaygınlık ve kolaylık açısından.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.