Şimdi Ara

Char Hack [Halledildi.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha 4-5 aylık wow üyesiyim,charım hacklandı sanırım..Mail ile battle ye giriş yapamıyorum,gizli sorumla değişiklik yapmak istediğimde böyle bir mail mevcud değil sitemizde diyorBundan 1-2 gün önce mail gelmişti gelen kutusuna Blizzardan..İşte char satımları hakkında birşeyler yazıyordu birşey onaylamanız gerekiyor vb. o günden beri giremiyorum charıma mail Blizzard'an dı ama dikkatlice bakmıştım.. Ne yapmam gerek bu konularda fazla bilgim yok?


    edit,
    Şimdi charımı geri aldımyeni bir hesap açmamı istiyorlarmış ve o hesabın mail,gizli sorusunu istiyorlar.böylelikle acc. taşınmış oluyor yeni hesabınıza tertemiz bir sayfa gibi. Bu konu umarım kalır durumuma düşen arkadaşlar yararlanabilir inş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 3 Eylül 2011; 2:12:09 >







  • Benim arkadaşıma da oldu aynı olay,eleman kendi halinde günde 1-2 saat oynayıp level kasan bir tipti.Birgün oyuna girmeye çalıştığında banlandığını görmüş ve buna blizzard dan mail gelmiş ban ın neden olduğuna dair,ingilizcesi iyi olmadığı için ben bakmıştım.Elemanın hesabından gold satışı falan yapmışlar bunada bildiğiniz gibi blizzard hiç taviz vermediği için anında banlamışlar account ını.Sanırım bir şekilde wow ile alakalı ama pek güvenilir olmayan sitelere girdiğiniz zaman bilgisayarınıza yolladıkları bir trojan veya keylogger ile şifrenizi alıyorlar,daha sonra bu account üzerinden gold satışı veya başka illegal olan şeyler yapıyorlar ki sonuç bu oluyor.Muhtemelen senin account ına da bu tarz birşey olmuştur,bu konu blizzard ın en hassas olduğu konulardan biri bi mail at durumunu anlat ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum.
  • mail geldi e mail adresim değişmiş.... kendi mailim le battleye giremiyorum
  • Sen bu accountu birisinden mi aldın yoksa sıfırdan sen mi açtın ? Eğer birisinden aldıysan ve CD-key'i sana vermemişse beni hacklediler diyip mail atarak, nüfus fotokopisi göndererek geri almış olabilir.
  • şuanda charımı geri aldım 0 dan char benimdi.. Ama gelen mailde çok uzun fazla ingilizcem yok kendimce çözmeye çalışıyorum.. yardımda alıyorum çevirilerden felan.. mail adresimi değiştirmemi ve gizli sorumu değiştirmemi söylüyor ve yeni char açıp birşeyler yapmamı söylüyor.. nasıl yapacağım bilmiyorum deneyimli biri yol gösterebilirmi

    Edit,şifremi değiştirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 2 Eylül 2011; 21:25:32 >
  • Bence tüm bu işlemleri yapmadan önce bi format atsan iyi olur herhangi bir keylogger veya trojan tehlikesine karşın.
  • O konuları hallettim.. ama bu mail ve gizli değiştirmem gerek..yeni acc. aç vs. vs. birşey diyor hiçbirşey anlamıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum.
  • Blizzard'ın verdiği hizmet başka bi oyun kuruluşunda yok heralde.
    Bravo valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.