Şimdi Ara

ChaoS-KaN Klanı Tanıtım Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clan Adı: ChaoS - KaN
    Clan Etiketi: #2JV22LGY

    Daha detaylı bilgi almak isterseniz klanımızın facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

    Merhaba arkadaşlar ismim Serhat. ChaoS-KaN Klanında oyunuma devam etmekteyim. Geçenlerde tanıştığım klanımızın kurucusu olan Ahmet Abi şu oyun dünyasında tanıdığım en değerli insanların başında gelmektedir. Tanışmamızın üstünden bir kaç gün geçmesine kadar hem samimi olduk hemde bir dost olduk. Kendisi saygılı, azimli, tecrübeli ve çok karekterli bir insan. Bu konuyu Ahmet Abiyi övmek amaçlı açmadım.

    Ben dahil bu tür oyunları oynayan bir çok kişi oyuna gerçekten emek vermektedir. Emeğinin karşılığını maddi manevi olarak geri almak istiyor. Bunun için saygılı, tecrübeli bir ortama dahil olup burada kendisini geliştirmek kalıcı dostluklar edinmek istiyor. Yaklaşık olarak 2-3 aydır klan aramaktayım. Bir çok klanda yer aldım. Büyük küçük demeden bir çok klan ortamına katıldım. Fakat Ahmet abinin kurduğu ChaoS-KaN klanındaki ortamı hiç bir yerde bulamadım.

    ChaoS-KaN klanı Clash of Clans'ı bir oyundan daha çok dostluk,kardeşlik,birlik beraberlik, dayanışma ortamı olarak görüyor. Ayrıca oyun içerisinde de büyük projeleri amaçlıyor.

    Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum. Yeni kurulmuş olan bu ortama sizleride bekliyoruz. Yukarıda da belirttiğim gibi maddi manevi olarak gerçekten çok üst saflarda yer alacak bir klandır ChaoS-KaN.

    Konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir hata yaptım ise affedin.Hepinize iyi oyunlar diliyorum. Umarım hepiniz hedeflerinize ulaşır ve çok başarılı olursunuz.

     ChaoS-KaN Klanı Tanıtım Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyengemi -- 4 Ocak 2015; 20:01:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.