Şimdi Ara

Championship Manager 01-02 internet üzerinden oyuna katılınamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Championship Manager 01-02 oyunu eski bir oyun olduğundan ip numarasını oyun kendisi algılıyor. Oyuna kendinizin ip yazması söz konusu değil. Oyunun algıladığı ip ise 192.168.1.33 ya da 192.168.1.2. Arkadaşım bu ip numarasını yazdığı zaman haliyle bağlanamıyor. Kendi internet ip me bakıyorum (88.212..... şeklinde olan ip) bu ip numarasını verdiğimde yine bağlantı sağlanamıyor. Aynı şekilde bağlantı kurmayı dial up bağlantımdan denedim. Oyun bu sefer gerçek ip olan 88.212.... ip numarasını gördü, arkadaşıma bu ipyi verdiğimde bağlandı ve oyunu oynadık. Ancak adsl bağlantısından bunu yapamıyoruz. Bence bir şekilde oyunun internetteki ip'mi görmesi gerekiyor. Bu da belki modem ayarlarından yapılabilir. (hamachiden oyunu oynayamıyoruz arkadaşımda win98 var Eğer sorunu çözmeme yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.







  • bak arkadasım 98 ile xp arasındaki farkları biliyorsundur.. Simdi 98de yapamadıgın bircok seyi xp de yapabiliyorsun fakat xp'de calısmayan dosya, program,oyun vs. seyleri 98 rahatlıkla calıstırıyor.Böyle birşey basıma geldi oyun yükledim xp 'de calısmamıstı 98 de calıstı olabiliyor böyle seyler.. ama oynaması lazım baska bir sorununda olabilir
  • sorunun çözümünü başka birisinden öğrendim. bunu yapabilmenin tek yolu hamachi'ymiş. hamachi'nin win98 ile çalışan versiyonu var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.