Şimdi Ara

CFW, programları silmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, kendime orjinal nokia 5800 modu yapıyordum fakat bir türlü yapamadım. Biliyorsunuz orjinal firmware ile gelen "sohbet, dönüştür, sett. wizard, mynokia" vb programlar var. ROFS içindeki bu programları telefondan nasıl silebilirim?

    C6 firmware değil, 5800 hackli firmware'i.



  • Nokia FW Cleaner ile silebilirsiniz.

    silemeyeceğiniz bazı şeyler var onlarıda elle manuel olarak araştırın silin. ama dikkatli olun ;)
  • ilk once herhangi bir cfwnin rofs2 dosyasini NFE programi ile extract edin, nokia fw cleaner'a extract edilen cfwnin rofs2 klasorunun yolunu gostererek istenmeyen programlari silebilirsin. anlatamadiysam orochinin konusunu oku, konu basligi "FW & CFW Yapimi Hersey Burada" gibi bir baslikti. forumda "Nokia" bolumu icindeki ilk sayfada.
  • Orginal Fw de Programların Ana Dosyaları Cor un İçindedir FW cleaner Cor Mudahale Edemez Orginal yazılım Üzerindeki İstenmeyenlerin Sileceksen Benim 5800 DownGrade Konusunda Anlattığım Gibi Yazılımı Hazırlayıp Atacaksın Ancak O şekilde İstenmeyen porgramları Silebilirsin FW cleaner Programı ile O zaman Sorunsuz Programları Kaldırırsın orginal Fw de Rofs2 Dosyasında Programların Dil Dosyaları Felan Olur Bunuda Unutmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.