Şimdi Ara

Çevrilmesi gereken küçük bir metin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu metini çeviren arkadaşa çok müteşekkir olacağım.


    Ben bir Taekwondo Sporcusuyum. Size Taekwondo'dan biraz bahsedeceğim.
    Taekwondo bir savunma sanatıdır. Koreliler bu dövüş sanatını kendilerini savunmak için bulup geliştirmişler. Günümüze kadar ulaşan birçok savunma sanatından birisidir. Günümüzde ise bu spor oldukça yaygın hale gelmiştir.Olimpiyatlarda geçerli olan Taekwondo aynı zamanda tehlikeli bir spordur.
    Taekwondo müsabakalarında kullanılan bir kaç tekniği size göstereyim. " Palding Chagi " en çok kullanılan ve en kolay tekniktir. Bu vuruş 1 puan değerinde. " Artistik Palding Chagi " Aynı tekniğin havada 360 derece dönülerek vurulan tekniğidir. Değeri 2 puandır. " Duit Chagi " rakibi geri tepmek için kullanılan bir tekniktir. Değeri 2 puandır. Bu teknikler rakibin kafasına isabet ederse 2 katı puan alınır. Sıra geldi en zor ve en iyi tekniğe " Bandetolyo Chagi " Sadece kafaya vurulan bir tekniktir. Rakibi ' Knock out ' etmek için birebir bir teknik. Bu vuruş 4 puan değerindedir. Fakat bu tekniği başarıyla vurabilirseniz puana ihtiyacınız kalmayacaktır.
    Bence bu spora başlamadan önce bir kez daha düşünün...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hiç mi bir gönüllü yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • im a taekwondo player. i will talk to you about taekwondo.
    taekwondo is a martial art. it was developed by koreans. it is one of the martial arts that reached to these days. today it is well known. it is one of the olympic games and also very dangerous. let me show you some moves from taekwondo that are used in competitions. palding chagi is an easy and mostly used one. it gives you one point. artistic palding chagi, rotating 360 degrees in the air version and gives you 2 points. duit chagi is used to push the oppenent back and gives you 2 points. if these moves hits your opponent's head the points doubles. not the hardest and the best one, bandetolyo chagi, only hits head, best for knocking your opponent out and gives you 4 points. but, if you successfully do this move, you wont need points. think twice before starting this sport.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.