Şimdi Ara

Çeviri Yaparak Para Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çeviri Yaparak Para Kazanmak

    Sitenin Adı: isyeriacmak.com

    Sitenin Kuruluş Tarihi: Mart 2019


    Herkese Merhabalar Dostlar🤩

    Günümüzde globalleşen dünya ile birlikte bir veya daha fazla yabancı dil bilen insanlar ek gelir olarak çeviri işini kullanmaktadırlar. Bunun için sabırlı bir şekilde vaktimizin belirli bir kısmını buna ayırmak ve fırsat yaratmak çeviri yaparak para kazanmak için yeterli olacaktır.


    Alt Yazı Çevirileri Yaparak Ne Kadar Gelir Elde Ederim ?


    Kişilerin dizi ve film çevirileri yapmak istemesi üzerine dizi ve film içerisinde geçen konuşmaların bir dokümanının hazırlaması gerekmektedir. Bu dokümanlar içerisinde geçen kelimelerin adet başına fiyatlandırılması yapılmaktadır. Kişilere çeviri yaparak para kazanmaları için uygun görülen fiyatlar ise 50 TL ile 100 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Yani bu alanda çeviri yaparak para kazanmak için yeterli olan bir diğer alandır. Dizi ve film çevirisi yapan kişiler uzun vadede iyi bir gelir elde etmektedirler. Gelir elde etmenin yanı sıra güzel bir deneyime de sahip olacaklardır.



    Evet dostlar, sizlerin de okuduğu gibi alt yazı çevirileri yaparak para kazanmanın detayları bu şekilde. Eğer başka sorularınız var ise sayfaya gidebilir, sorularınızı yazıp istediğiniz gibi cevaplar alabilir veya daha başka içeriklere ulaşabilirsiniz😀 Bir sonra ki yazıda görüşmek üzere...



    Kaynak: isyeriacmak.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eslemmy -- 26 Ekim 2020; 18:9:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.