Şimdi Ara

Cevap: ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lzk52


    quote:

    Orijinalden alıntı: acipbisey

    quote:

    Orijinalden alıntı: dentv

    quote:

    Orijinalden alıntı: acipbisey

    Arkadaşlar bir sorun hakkında görüşünüzü alacağım. 2013 ibizamda ilg günden bu yana sağ ön comda çocuk güvenliği denen halttan sanırım cam arlarda ve birazda onun üstünde durup geri iniyor. Bunla ilgili Gaziantep Şahintaş camda film var deyip ilgilenmedi, fakat Kayseri'de Özsa yapıldı, İlk gün sorun yoktu ama, Gaziantepe geldikten sonra baktım yine aynı sorun var camda (film yokken de aynı sorun vardı.) Bunla ilgili kendi çözüm bulan var mı? Veya başına böyle bir sorun gelen?

    filmle alakası yok yine klasik seat servis mantığı, camı tam indir tam indikten sonra 2 saniye aralıkla 3 kere aşagı indirir gibi bas ve 2 sn kadar bekle , elini hemen çekme yani sonra tam yukarı kaldır aynısını tekrarla

    Buradan sorunlarına çözüm arayan arkadaşlar için eğe bölgesinde serviste usta olan bir arkadaştan aldığım bilgiyi paylaşıyorum;
    dentv nin tarif ettiği adaptasyonmuş ve çözüm sağlamıyor. Bunun tek çözümü cam motorunun değişmesi, yanlış anlaşılmasın cam mekanizması değil, cam motoru.
    Polo ve ibizada ve bazı skoda modellerinde kronik arıza ama kullanıcılar bunu özellik olarak algılıyor. Teknik departman bunun arızasını ve çözümünü yayınladı"
    diye bilgi verdi. Filmleri söküp Kayseri'ye gittiğimde servise bu şekilde izah edeceğim. Sırf bu servis ilgisizliğinden dolayı Wv'den soğudum. Yemişim garantiyi.
    15.000 bakımı için verdiğim paraya acıyorum.. En ufak bir şey için çevre illere yol görünüyor. Gaziantep ten Wv alacaklar 2 kere düşünsün.

    Gecerken Adana ya ugra, benim klima sorununu oradaki elektrikci cozmustu ve gayet ilgililer..

    15.000 bakımına adanaya gittim Hasan Kavi' nin gözünü sevim. servis danışmanı on kere abi mennun musun, kafana takılan bişey var mı, diye diye bıktırdı.:) LPG montaından kaynaklı bir parça düşmüşmüş, kontrolde onu tespit etmişler, ellerinde varmış halletiler. Ve de para pul istemediler. Adamlar müşteriye çok ama çok iyi davranıyor. Şu cam sorunu ile ilgili burası (ŞAHİNTAŞ) garanti dışı diyince Adana servisi aradım. Burdaki durumu anlattım Elektrikçi abi ne zaman gelirsen halledelim dedi. Antepte arabadan soğudum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.