Şimdi Ara

Cevap: ★★ SAMSUNG GALAXY S7 ve S7 EDGE [ANA KONU] ★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,

    Mevcut konuyu ilk açıldığı günden takip eden biri olarak bir şeyler karalamak bugüne kısmet oldu. Bu sebeple öncelikle Scream ve Ultimance arkadaşlara çok teşekkürler.

    Geçmiş döneme kadar Samsung cihazlardan hazzetmesem de firmanın yaptığı inovasyon cihazlar üzerindeki olumsuz algıyı yavaş yavaş kırmaya başladı. Sonuç olarak ilk haftasında M7'den Siyah S7 Edge modeline geçiş yaptım ve gerek şarj süresi, gerek kamerası ile şuan her ihtiyacımı karşılayan bir telefonum olduğu için çok mutluyum.

    Ek olarak geçenlerde Classmaxx 'in belirttiği ekran filmi için İstanbul Anadolu yakasındaki Samsung bayisi ile görüştüm ve 69Tl'ye ön, arka, yan film yaptırdım. Spigen faciasından sonra ilaç gibi geldi. Wrapsol'un poliüretan filmini kullanıyorlar ve gerçekten beklemediğimden iyi çıktığını söyleyebilirim. Hatta telefonu daha önce kılıf ile kullanıyordum. Şuan kılıfa ihtiyaç duymuyorum. Tavsiye ederim. Ayrıca kablosuz dikey şarj cihazı ellerinde mevcut 169 Tl'ye onu aldım. Tek eksiği içinden ekstra bir adaptör çıkmaması.

    Telefon ile ilgili şimdiye kadar çözümleyemediğim birkaç durumu sizinle paylaşmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Öncelikle son güncelleme ile birlikte cihaz birden fazla geçerli sürüm göstermeye başladı. Güncelemeden sonra wipe cache partition işlemini yapmak istediğimde aşağıdaki ekran ile karşılaştım. Devam etmek istediğimde iste bir Download ekranı geliyor ve ekran donuyor. (10-15 dk bekledim). Bu ekranın gelmesi birden fazla sürüm olması sebebiyle mi yoksa ekstra yapmam gereken bir işlem var mı?

     Cevap:  ★★ SAMSUNG GALAXY S7 ve S7 EDGE [ANA KONU] ★★

    İkinci olarak da hiçbir şekilde Kişiler için Facebook senkronu hiçbir şekilde olmuyor. 3.parti uygulama kullanmadan sorunu çözme şansımız var mı?

    Şimdiden teşekkürler.
    Herkese iyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.