Şimdi Ara

Cevap: Piranha Destek Cevaplıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: madada256

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: madada256

    Merhaba Rıdvan Bey,

    Balıkesir Vatan Bilgisayar mağazasından 25/08/2013 tarihinde doğum günü hediyesi olarak Piranha III ultratab 10.1 adında tablet satın aldım. Tableti kullanılmaya başlanıldığından 3 ay süresince hiç bir sorun veya hiçbir problem yoktu. Belirtmem gerek bu tablet çok kullanılan bir alet değildi. Yani oyun yüklenen, sürekli elden düşmeyen bir alet değildi. Nihayetinde şuanda piyasada bulunan android işletim sistemine sahip cep telefonlarının tablet işlevi görmesi sebebiyle hediye almış olduğum kişi pek kullanmıyordu. Buna rağmen sorunların başlangıcı olarak tabletten son 1 aydır açık konumdayken " çat çat " şeklinde sesler çıkmaya başladı ve kendi kendine kapanıyordu. Daha sonra ise şarj olmamaya v şarj aletine takın uyarıları vermeye başladı. Bende sorunun şarj adaptöründedir diye adaptörünü değiştirdim ancak tablet normal bir şekilde açılmasına rağmen şarj olmadığını ve şarj edilmesi gerektiği uyarısını gördüm. Bu sebeple tablet açıldıktan 15 saniye sonra kadar kendi kendine kapanmaktadır. 5 çeşit şarj adaptörü bizzat satın alarak denedim ancak sonuç aynı tabletin şarj olmadığı veya arızalı olduğu bu şekilde kesinleşmiştir. Derhal satın almış olduğum Balıkesir Vatan Bilgisayar mağazasına 21/02/2014 tarihinde garanti kapsamında gerekli onarımın yapılması yapılmaması halinde değişimin veya iadenin sağlanması amaçlı 21/02/2014 tarihinde ürünü teslim ettim. Ancak Piranha servisin 26/02/2014 tarih saat 10:01 ve servis takip no: 339333 sayılı evrak ile birlikte tableti 01/03/2014 tarihinde vatan bilgisayar mağazasından teslim aldım. Ancak yetkili servisin görüldüğü üzere tablet ile ilgili " cihazda herhangi bir sorun yoktur. " şeklinde açıklama ile yetinmişlerdir.
    Ancak tabletin şarj olmadığı aşikar ve servise gönderildiğinde ekranda titreme gibi bir sorunu yoktu. Servisten geldi hem onarım yapılmamış hem de bu seferde ekranda titreme başladığını fark ettim. Bakın dikkatle söylüyorum, anlaşılan o ki servis tarafından baştan savma açıklama ile geçiştirildiği sabittir. Üründe şarj almama sorunu ciddiyetle vardır ayrıca şimdide ekranda titreme vardır halbuki servise gidene kadar ekranda titremede yoktu. Ürünü mağazada teslim aldığım gün olan gerekli onarım veya değişim yapılmadığı anlaşıldığı buna istinaden 01/03/2014 tarihinde Balıkesir Vatan Bilgisayar mağazasına gittim. Orada çalışan yetkililerden ürünü kontrol etmelerini istedim. Yetkililer şarj etmeyi denediklerinde şarj olmadığını ve ekranda titreme olduğuna şahit olmuşlardır. Aynı gün 01/03/2014 tarih ve saat 14:35 te mağazaya ürün tekrar teslim edilmiştir.

    Gerekli ilgi ve alakanın ivedililikle gösterilmesini, arıza varsa gerekli arızanın giderilmesi veya değişimi veya ödenen ücretin iadesini rica ederim.


    @Piranha Destek


    Sayın madada256,

    Konu hakkında teknik servisi bilgilendirdim. Lütfen buraya yazdıklarınızı sitemizin üzerinden destek bölümüne de mail atınız.

    Kolay gelsin.





    Merhaba Rıdvan Bey,

    belirttiğiniz yere aynen maili attım. bekliyorum ne aşamada merakta ediyorum sürekli takipteydim vatan bilgisayar web sayfasında takip bölümünü değiştirdiği için takip edemiyorum.. umarım olur saçmalıkla karşılaşmam olmazdı iade edilsin vatan bilgisayar hediye çekine dönüştürsün ki yenisini alayım aksi halde bir adli çalışan olarak tüketici hakem heyetine başvuracağım bütün raporlarla ve kayıtlarla.. kolay gelsin.

    Sayın madada256,

    Teknik servisi bilgilendirdim sorun yaşamamanız gerekmektedir.

    Kolay gelsin.

    Merhaba Rıdvan Bey!!

    1- Bu kadar olmaz artık bakın 1 kere gitti ne dedik sorunu şarj olmuyor dedik.

    ürün sizden geldi bir problemi yok denildi. ama sorun devam ediyordu şarj olmuyordu


    2- yine şarj bu seferde ekranda bozuldu yine yollladık yine geldi servisten bu sefer sorun yok yazılmamış "ürün arızalı" dedyip yapılmıştır demişsiniz.

    geldi YİNE SORUN YİNE DEVAM EDİYOR ŞARJJJJJJJJJJJJ OLMUYORRRRRRRRRRRRRR 3 OLDU YA YETER ARTIK Bİ SORUN ÇÖZÜLMEDİ GİTTİ YA YA KARDEŞİM MADEM YAPAMIYORSUNUZ İADE ALIP YADA DEĞžİŞİM YAPMAK BU KADAR MI ZOR !!!! AL İŞTE GELDİ YİNE SERVİSİBİZDEN YİNE AYNI SORUN NE KADAR SİNİRLİYİM ANLATAMAM DALGAMI GEÇİYORSUNUZ BİZİMLE SÖYLEYİN!! ne olacak şimdi rıdvan bey soruyorum size !! böyle mi çalışıyor sizin firmadınız mağdur mu ediyorunuz bu şekilde SİZİN ZAMANINIZ ZAMANDA BİZİM SİZİNLE UОRAŞMAK VAKTİMİ ÇALMAK DOОRUMU BU!! size sürekli vakit mi harcamak zorundayım ne oalcak şi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.