Şimdi Ara

Cevap: MOCAN OTOGAZDA LPG TAKTIRANLAR (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Sn. Can ve Ovunc beyler, yaklasık 2 sene once sizin firmanızdan 2000 model opel astra aracıma brc my11 model lpg kıtı taktırmıstım yakın bır zamana kadar da bir sorun yasamadım filtre degısım ve kontrollere de size gelmeye devam etmekteyım verdiğiniz hizmet ve destekten memnunum . Ama gecen haftadan bu yana aracımda lpg den kaynaklı bazı sorunlar oldugunu dusunmekteyım. Baslıca yasadıgım sorunlar;

    1- lpg modunda aracla seyır halınde ve arac bosta calısırken aniden rolantının düstugunu ve motorda tıtremeyle beraber kısa süre sonra motor arıza ısıgının yanıp-sonme durumuyla karsılastım ve arac tekrar kendını toparlayıp rolantı normale dondu. 15 yıllık aracımda motor ısıgının ılk kez yandıgına sahıt oldum. Su ana kadar aynı olay 3-4 kez tekrarlandı. Arabayı benzınde kullandıgım zaman rolantı dusmesı ve motor ısıgı yanma emarelerıne rastlamadım.

    2- lpg de Ortalama 100-120km/s hızla gıderken arac kendı kendıne anıden benzin moduna gectı( bu sorun 1kez old

    3- arac ıcındekı lpg gaz gostergesı artık ılk gunlerdekı gibi lpg tankındakı gaz mıktarını tam ve dogru olarak gostermıyor. Örnegın, arabadakı lpg bitmek uzereylen bıle lpg gosterge ledlerinde 2 isik yanması gibi.. gazın bitip bıtmeyecegını yaptıgım km dısında kestiremiyorum.

    kısaca yasadıgım sorunlar bunlar garantım devam etse de etmese de isten vakıt bulup ılk fırsatta arabamı sıze getırmek ıstıyorum sorunun lpg kıtınden mı yoksa baska bır seyden kaynaklandıgını anlayamadım. gorus ve onerılerınız beklıyorum.ıyı calısmalar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.