Şimdi Ara

Cevap: ★★★LG G3 ANA KONUSU ve KULLANICILARI KULÜBÜ (Dünyanın En Akıllısı)★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Bu fulmics romda gps iyi degil yalnız. Keşke kurulum da fix icin secim zorunlu olmasaymis default ayarlar daha iyiydi. Bir tane uydu buluyor 10dk dir sabitleyemedi bir türlü. Normalde camın yaninda 4 5 sn de uydu sabitliyordu.

    Hatta gizli menude gnss test menusune girince pat diye gps icin fix yazıyor ama halbuki uydu bulmadan bunu yapmamasi lazım. Koordinatlar sabitlenecek sonra fix yazıyor. Umadim bir ota update ile cozerler. Rom gercekten hızlı olmus.

    Durumu duzelttim. Cloudy 2.5 romdan gsnn xml ve gps.conf dosyalarini çıkarttım bu roma gömdüm gps çatır çatır şimdi eskisi gibi . gps sorunu yasayan varsa yardımcı olayım hatta cloudy de de hafif yavaşlık vardi en son tr stock rom kurulu sadece root yapmis biri varsa root gezgininden bu iki dosyayi kopyalarsa daha iyi olur. Kenarda dursun hem gps sorununda mis gibi çözüm.

    Gnss test ekrani bozuktu zaten en basta fulmisc de girer girmez location fix yaziyordu koordinat sabitlenmeden farkli gps programlari denedim onlarda da camin dibinde 5dk da anca buluyordu. Reset de atiyorum tabi her program deneyisimde ama en son system dosyalarini taşımak kesin cozum oldu. Tasiyacaklar kopyaladiktan sonra izinleri rw-r-r olarak ayarlasin.

    Hocam bi de bu romda stock dosya yöneticisi yok mu? ayrıca stock kitkat ta sıkıntısı dinlediğim sd kart taki mp3 lerin çoğunu bu romda görmedi az bi kısmını görebiliyorum nedendir acaba? bi de o dediğin dosyaları nereden bulacaz ben cloudy ye girdim ama bi türlü bulamadım







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.