Şimdi Ara

Cevap: ~ iOS 8 - 8.1. Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) [ ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harunyasr

    quote:

    Orijinalden alıntı: PCNerd

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolcool

    Sbsettings yükleyip bi bakar mısınız Çalışıyor mu

    Hocam SBSettings iOS 6'dan beri güncellenmiyor artık. Apple iOS 7 ile birlikte denetim merkezini getirdiği için SBSettings'e gerek kalmadı. Denetim merkezi için bence şu anki en iyi uygulama FlipContolCenter uygulamasıdır. Çünkü iOS 7 için ilk çıkan tweaklerden biri buydu. Ayrıca Activator tweakinin yaratıcısı Ryan Petrich tarafından geliştirilmiştir.

    Bu activator'ü tam olarak kullanamadım hocam. Yani çok öneriyorlar ama ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. Biraz açabilir misiniz hocam

    Açıkçası activatoru anlatmak kolay değil ama yinede bir deneyeyim :) Bu tweak ile telefonun ses açıp-kapama, home tuşu, kilit tuşu gibi tuşlarına farklı görevler atayabiliyorsun. Ayrıca telefondaki durum çubuğuna çeşitli kaydırma, tıklama ve basılı tutma hareketleriyle başka fonksiyonlar ekleyebiliyorsun. Örneğin, durum çubuğunun tam ortasına yani saatin üzerine çift tıklayınca bende multitasking menüsü açılıyor. Ayrıca yine saatin üzerine basık tuttuğum zaman ise telefonu hemen kilitliyor. Böylecmultitasking menüsü açmak için home tuşuna iki kere basmak zorunda kalmıyorum. Telefonu saate basılı tutunca da kitliyorum, kilit tuşunu kullanmamış oluyorum. Böylece hem kendime kolaylık sağlamış oluyorum hemde telefon üzerindeki tuşların ömürlerini arttırmış oluyorum. Umarım anlatabilmişimdir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.