Şimdi Ara

Cevap: HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 1 ay once digiturk uyesi oldum, 9504 verdiler, pismanim. neden mi?
    yil 2015 adamlarda hala kanal siralamasi problemi var. birisi cikip diyecek ki simdi favori liste olusturuyorsun . nasil bir favori peki ?
    1- sanmayin ki caninizin istedigi kanallari secip sonra kendi listenizin icersinde istediginiz siralamayi yapabilecek, istediginiz zaman siralamada oynama yapabileceksiniz. yok oyle yagma, favoriyi olusturdugun andaki siraya gore siralaniyor ve bir daha asla kendi aralarinda degisiklik yapamiyorsun. 20 senelik tvlerde bile boyle bir gerilik yok.
    2- diyelim ki favoriyi olusturdun, yasli anne, baba geldi tv yi acti, receiveri acti 40 yildir alistigi gibi 1. kanali izlemek icin hakli olarak 1'e basti. Ne mi oldu ? receiver senin favori listeden cikip kendi ticari amaclari icin olusturdugu sacma sapan tum kanallar listesine gecis yapti. araki istedigin kanali bul sonra. genelde izlenen kanallar 20'lerde, hd'si olanlar 300'lerde.
    Peki bunun cozumu ne ? Kumandadan illa kanallar tusunu bulup, basip acilacak listeden istedigin kanallari bulup sececeksin yada + - tuslariyla ilerleyeceksin. oyle ben show'u 5 'e koymustum basiyim acilsin yok.
    3- Kumandada ne kumanda ama, takoz niyetine kullanabilirsin. Peki bu takoz arabayi yokusta kaydirmaz ama tv kullanirken hayatini kolaylastirir mi yoksa strese mi sokar ? ornegin telefonun caldi yada reklamlara gecti sesi tamamen acil kapatacaksi, bu esnada araki mute tusunu bul. menu tusu, mute tusu, cikis tusu bilmece gibi aralarda biryerde. dugmeler mercimek tanesi kadar. kanal, ses + - tuslarida kucuk ve ergonomik degil. Alismayla el yordamiyla bulunacak gibide degiller.
    4- kanal gecisleri berbat. Goruntu kotu. SD yayinlar bulanik. HD yayinlar net olup gozu rahatlatacagina sertlikle dahada gozu yoruyor. tabi zamanla goz bunlara alisiyor, unutuluyor ama neden ozel bir hizmet alip digerlerinden fazla para verip kendinize bunu yapasiniz ? Cevabiniz ? Mac izlemek icin tum bu kaziklari yemek zorundayiz. Ama bitmedi..
    Mactan sonra noluyor peki ? karsiniza konusmasini ogrenemeyen ama meydani kimselere birakmaya sansal buyuka cikiyor ustune birde bonus tumer metin daha ne istersiniz Allahtan ?

    Netice nedir peki ? Digiturk'un maximum gelip gelecegi nokta budur Neden mi cunku bu sikayetleri 5 sene oncede kullananlardan duyuyordum. hic bir iyilestirme yok. Musteri hizmetlerindekiler de ani sansal buyuka gibi turkce bilmekleri icin anlasamiyorsun. 2 seneye uzatilmis ligtv anlasmasi bitiyor. bunu soyledigin zaman kimse bizden alamaz altyapilari yetmez diyorlar. Bakalim gorecegiz..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.