Şimdi Ara

Cevap: FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) - ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, UT'ye tekrar geri dönmek istiyorum, fakat search'in düzgün çalışmaması epey zorluyor. Elimde 2 takım var. Bu takımları an itibariye satılığa çıkartıyorum. Takımların karşılığında bana yapılıp verilmesini istediğim takımın da linkini buraya koyacağım. İlla bu iki takıma bir takım direkt takas olmak zorunda değil, takımların değerlerini bilmediğim için önerilerinize de açık olacağım. Takımlardan biri 343 İtalya ligi. Savunma yapabiliyorsanız hücumda inanılmaz etkili, şut gücü çok yüksek bir takım. Bench'i de sağlam, istenirse 3412'ye de dönülüyor.http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kbzfXZVXnK4FO:ps3

    Diğer takım Yunan Ligi+Yunan oyuncular karması. Bu takımın da savunması epey sağlam, SIF Mitro ile IF Salpi epey canavar, Stoch zaten insan değil.

    İstediğim kadro da bu. Önceden de dediğim gibi, oyuncu değerleriyle ilgili pek bir fikrim yok, bire bir takas olmak zorunda değil, durumla ilgilenen varsa mesajla teklifini belirtirse sevinirim.
    http://www.futhead.com/14/squads/9908932/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.