Şimdi Ara

Cevap: angeles city FİLİPİNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mart ayında buradan bir veya iki kafa dengi arkadaşla Filipinler'e gitmek istiyorum. THY ile bir kişinin uçak biletini %40 inidirimli alabilirim. 2-3 gün içinde plan programı yapalım istiyorum. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.



  • Zanaatkar Z kullanıcısına yanıt
    Mert sen misin ? Yoksa belki nickten karıştırıyorum..
    Benzer tarihlerde(31 Mart-23 Nisan benim biletler qatar havayolları ile malezyaya gidiş geliş ara uçuşlar cebu pacific ile) bnde filipinlerdeyim ama rotam şu şekilde Manila -> Boracay -> Cebu & Bohol -> Palawan .El nido dönüş şeklinde..Doğa ve Gece Hayatı zaten filipinlerin her yerinde olduğundan angelese gerek görmedim.Doğa ve Eğlence öncelikli program :)
  • Evet benim Seçkin. Selamlar :) Denk gelebilirsek çok sevineceğim...

    Diğer arkadaşlar için : Banka kampanyası bitti. Ancak bir arkadaşla ortak plan yapabilirsek İstanbul Atatürk Havalimanı kalkışlı Manila inişli uçak biletini %25 civarı indirimli alabilirim. (Önceki kampanya bittiği için şu anda %40 yapmam mümkün olamıyor arkadaşlar, ilgili olanlara çok teşekkür ederim) Bu teklifim Mart-Nisan dönemi için geçerlidir. Gitmeye kesin karar veren arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum, aksi zaman kaybı oluyor. İlgilenenler PM atabilirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.