Şimdi Ara

-------->Çeşit Çeşit Alınık Telefonlar<--------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Mesajlaşmak ve orta sıklıkta müzik dinlemek için bir telefon arıyorum aklımda ki ilk model 5130 red. Ancak bunun yanında w302-w890i-j105i-c510-e63 gibi modellerde tercihim olabilir. Telefonun nasıl alınacağı PM'de görüşülür bir orta yol bulunur. İster nakit ister takas farketmez. Ancak telefonun temiz olması şart garantisi önemli değil kutu içeriği tam veya ona yakın olup temiz kullanılmış olması tercihimdir. Referanslı üyelerle şehir dışı alışveriş yapabilirim, ancak referansı olmayan üye ile Ankara'da elden alış veriş yapmak isterim. Buna göre iletişime geçelim. Kapaklı, kızaklı, bar tipi, Q klavye hiç fark etmez önceliğim mesaj. Çekinmeden sunun tekliflerinizi.
    Hayırlı alışverişler teşekkürler.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Hocam eğer önceliğiniz mesaj ise mutlaka Sony Ericsson'un yeni serilerinden almanızı tavsiye ederim. Mesela yazmışsınız; C510. Ayrıca 2.6" ekranlı kızaklı cihaz zylo'da geldi. Mutlaka bakın dememin nedeni sohet uygulaması. Diyelim "Ahmet"e bir mesaj attınız normal yoldan. Onun ismi sohbetler kısmında çıkıyor. Seçtiğinizde Ahmet başlığı altında ahmete attığınız mesaj diyalog kutusu halinde görünüyor hemen altındada sizin yazı yazacağınız kısım. Mesajınızı yazıyorsunuz ve gönder dediğiniz anda Msn'de enter'a basmak gibi gönderiyor ve sizin mesajınız onun altında başka bir kutu şeklinde çıkıyor. Eğer o pencere açık ise Ahmet size yeniden mesaj gönderdiğinde yeni mesaj var falan demeyip direk yeni kutu halinde gösteriyor. Çok uzun oldu ama anlamışsınızdır sanırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

    Hocam eğer önceliğiniz mesaj ise mutlaka Sony Ericsson'un yeni serilerinden almanızı tavsiye ederim. Mesela yazmışsınız; C510. Ayrıca 2.6" ekranlı kızaklı cihaz zylo'da geldi. Mutlaka bakın dememin nedeni sohet uygulaması. Diyelim "Ahmet"e bir mesaj attınız normal yoldan. Onun ismi sohbetler kısmında çıkıyor. Seçtiğinizde Ahmet başlığı altında ahmete attığınız mesaj diyalog kutusu halinde görünüyor hemen altındada sizin yazı yazacağınız kısım. Mesajınızı yazıyorsunuz ve gönder dediğiniz anda Msn'de enter'a basmak gibi gönderiyor ve sizin mesajınız onun altında başka bir kutu şeklinde çıkıyor. Eğer o pencere açık ise Ahmet size yeniden mesaj gönderdiğinde yeni mesaj var falan demeyip direk yeni kutu halinde gösteriyor. Çok uzun oldu ama anlamışsınızdır sanırım :)

    Hocam teşekkür ederim iyi güzel açıklama yapmışınız ancak zylo biraz bütçemi aşıyor daha ziyade 200 tl falan bir bütçem var buna uygun bir telefon arıyorum. Ayrıca elimde w880i'de var şu anda o da satılık.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • mrb,wolkman serisinden Sony Ericsson g502 var bende düşünürsen görüşürüz. 1,5 yıl garanti ful icerik kutu fatura



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 25 Ocak 2011; 1:28:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apulo

    mrb,wolkman serisinden Sony Ericsson g502 var bende düşünürsen görüşürüz. 1,5 yıl garanti ful icerik kutu fatura

    Takas işlemini hallettim hocam teşekkürler.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.