Şimdi Ara

Cerean Enerjide 100HOPİ Paracık ve Her Ay Migrostan Alışveriş Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cerean Enerjide 100HOPİ Paracık ve Her Ay Migrostan Alışveriş Fırsatı
    Cerean Enerjide 100HOPİ Paracık ve Her Ay Migrostan Alışveriş Fırsatı

    Kampanya Şartları

    Kampanya 01.12.2018 tarihine kadar geçerlidir.

    Hopi üyesi Cerean Enerji'de, serbest tüketicilerin abone gruplarına (ev, iş yeri) göre 2 yıllık Cerean Enerji aboneliğine geçişinde geçerlidir. Kampanyada ev veya iş yeri kullanıcıları her ay 250 TL - 499 TL arasındaki faturalarda 25 Paracık, 500 TL - 749 TL arasındaki faturalarda 50 Paracık, 750 TL - 999 TL arasındaki faturalarda 75 Paracık, 1.000 TL ve üzeri faturalarda 100 Paracık kazanır. 250 TL’nin altındaki fatura sahibi kullanıcıların fatura tutarları birikirse ve birikimin toplamının 250TL’yi geçmesi durumunda müşteriler Paracık hak edişleri için kod talep edebilirler.

    Hak edilen kod, Hopi’de PROFİLİM ekranında yer alan “PROMOSYON KODU” alanına tıklanarak kampanya seçilir ve “Promosyon Kodu” alanına girilir. Geçerli kodun girilmesi ile hak edilen Paracık hesaba yüklenir.

    250 TL ve üzeri faturalarda kullanıcılar her ay en fazla 100 Paracık kazanabilir.

    Ev ve iş yeri kullanıcıları için 24 aylık taahhütle işlem yapılacaktır.

    Bu kampanya Cerean Enerji’nin HOPİ kampanyası ile elektrik tedarik eden Serbest Tüketicileri için geçerlidir. 250 TL ve üzerindeki faturalarda hak edilen kodların talep edilmesi işlemi, ilgili faturaların ödenmesinin ardından bir sonraki fatura kesim tarihine kadar yapılmalıdır. SMS ile talep edilmeyen kodlar bu tarihten sonra alınamaz. Faturası 250 TL’nin üzerindeki müşteriler, kampanya hak edişlerini almak için sisteme kayıtlı telefonlarından HOPI yazarak 2871’e SMS gönderebilirler. Faturası 250 TL’nin altındaki müşteriler, biriken faturaları 250 TL yi geçtiği takdirde Paracık hak edişi için kod talep edebilirler. Faturası 250 TL’nin altındaki müşteriler, biriken hak edişlerini görmek için sisteme kayıtlı telefonlarından PARACIK yazarak 2871’e SMS gönderebilirler.

    Size en yakın Cerean Enerji bayisini 444 27 96 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.

    Kampanya Firma’nın devam eden diğer kampanyaları ile birlikte kullanılamaz.

    Hopi ve Cerean Enerji kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

    Hopi’nin ödül puanı Paracık’lar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Hopi’li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi’linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık’larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır.Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.

    Not: iki kampanya birleşmiyor sanki migros kampanyası daha mantıklı gibi??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrduran321 -- 21 Şubat 2018; 0:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 7 elektrik aboneliği var ama tutarları 200 altı hepsini geçirsek aylık 50 Migros mu verecek. Bi de fazla yazmasınlar nasıl oluyor bu işler :) enerjisa normalde. Nedir anlamadım ben. Telefon hattı gibi taşıma mı yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iş var mı konuya hakim olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 68tl üstü fatura geliyorsa elektrik şirket değiştirme hakkınız var. Tarife ücretlerini bende bilmiyorum sitede yayınlamamışlar yarın arıyıp öğrenicem ama oldukça sıcak fırsat gibi duruyor şimdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun enerji şirketi hangisi acaba? Ben de değiştireceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malitoprak91

    7 elektrik aboneliği var ama tutarları 200 altı hepsini geçirsek aylık 50 Migros mu verecek. Bi de fazla yazmasınlar nasıl oluyor bu işler :) enerjisa normalde. Nedir anlamadım ben. Telefon hattı gibi taşıma mı yapılıyor.

    sakın bulaşmayın, 24 ay taahhüt istiyorlar, öyle uygun fiyatlı olsalardi clk, enerjisa izin vermezdi, yer yerinden oynardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben bugün görüştüm migros ve hopi kampanyamız yok bizim dedi sitedeki kampanyalar bölümündekiler ne ozaman dedim eski kampanyalar dedi.



    İlk 3 ay EPDK nın belirlediği fiyattan birim başına 30krş sonraki 9 ay 3krş indirim sağlıyorlarmış. Anlayacağınız ÇÖP müş konu kilit..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrduran321 kullanıcısına yanıt
    HOPİ uygulamasından baktım orada da görünüyor kampanya, 01.12.2018 tarihine kadar geçerlidir yazıyor.
  • Düz ev kullanıcılarına değil kampanya aylık 250 üstü fatura için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev kullanıcıları da başvurabiliyor, yeni düzenlemeye göre aylık ortalama 150TL olmuş sanırım. Yıl içerisinde 1 kez bile bu rakama ulaşırsanız geçiş hakkınız oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama kesinlikle tavsiye etmem bu firmayı, bunlar kadar ilgisiz umarsız ve de bilgisiz firma görmedim. O Hopi ve Migros kampanyalarına dahil olursanız birim maliyet artıyor, bunu hiç söylemiyorlar. Kampanyalı alırsanız ayrı, kampanyasız alırsanız ayrı fiyatlar var. Geçen sene Kasım ayı başında şeytan dürttü, netten başvuru yaptım gelsinler görüşelim diye. İlk aramam da gelen giden olmadı bir daha aradım 2 gün sonraya randevu verdi geldi bir temsilci. Bu kampanyalardan bahsettim ve çok eşelediğim için yukarıda bahsettiğim detaylara ulaştım (temsilci de bilmiyordu, MH ni arayarak öğrendik). Beni en çok cezbeden, birim fiyatın görece uygunluğu ve önceki firmanın aldığı sayaç teminat bedelinin (ki kabaca 150-200TL falanmış) bana iade edilecek oluşu idi. Aralık sonu gibi bilgilendirme mesajı gelir parayı PTT den gidip çekebilirsiniz dedi. Geçiş işlemi de 1 ayı bulur dedi. Tüm belgeleri temin ettim verdim, formları vs doldurduk imzaladık, herşey tamam dedi gitti temsilci. 1 ay bekledim ne mesaj geldi ne arayan ne soran oldu. Aralık sonuna yakın dayanamadım aradım MH yi, bana ne desin, "sizin başvuru alınmış, giriş yapılmış ama işleme alınmamış". Neden dedim "eksik belgeniz varmış". Kardeşim madem eksik belgem var, neden arayıp bilgi vermiyor istemiyorsunuz? Kendi ağzımla aramış talep vermişim, kolay hazır müşteriyim, tenezzül edip aramıyorsunuz, "bizim yapacağımız bir şey yok, durum bu" bastım okkalı küfürü kapattım. Hem kendi siteleri üzerinden mesaj yazdım hem şikayetvar sitesine şikayet yazdım ama tınlayan olmadı, ne cevap var ne başka bir şey. Böyle bir firma işte bu Cerean denen saçmalık. Ona göre karar verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 21 Şubat 2018; 17:50:30 >




  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    İyi ki bulaşmamışım hocam sağol açıklaman için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.