Şimdi Ara

Cepten İnternete Giren Kulanıcıların Özel Servis Mağduryeti Vodafone Türkcell Avea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖNEMLİ DUYURU: TELEFON VE VINN MODEMNT'TEN NETTE GİREN İNTERNET KULANICILARINI SIKÇA YAŞADIĞI BİR SORUN ÖZELİKLE SOSYAL AĞLARDA DOLAŞIRKEN PAYLAŞILAN SIRADAN BIR LINKE TIKLADIKTAN HEMEN SONRA HİÇ BİR ONAYINIZ OLMAKSIZIN SİZİN ADINIZA FATURANIZA YADA TL NİZDEN 12 TL VEYA DAHA FAZLASILA ÜCRETLENDİRLİYORSUNUZ VE BUNU OPERTÖRÜNÜZLE GÖRŞTÜĞÜNÜZDE ÖZEL KURLUŞTUR ENGELEYEMİYORUZ YANITIYLA BAŞBAŞA KALIYORSUNUZ OYSA OPERATÖRLERLE ANLAŞMALI PARA TUZAKLARIDIR BUNLAR BEN BOYLE BIR SORUNLA KARŞILAŞTIM OPERATÖRÜMLE YAPTIĞIM GÖRŞMELER SONUÇ VERMEYİNCE . BTK NIN DA GÖZ YUMDUGU BU PARA TUZAKLARINA BAŞKA İNSANLARIN DÜŞMEMSİ ADINAwww.btk.gov.tr MERKEZİNE ŞİKAYEETE BULUNDUM VE SİZLERE ÖNERİM HANGİ OERTÖR KULANCISI OLURSANIZ OLUN BU MAĞDURYETİ YAŞAMIŞ YADA BİR YAKININIZIN BAŞINA GELDİĞİNE ŞAHİTLİK ETMİŞSİNİZDİR DÜŞÜNCESİNDEYİM BU TUR DOLANDIRICILARIN SON BULMASI ADINA SİZLERDE BU TUR HAKSIZ KAZANÇLARIN SON BULMASI ADINA RAHTSIZLIĞINIZI BTK'YA İLETİNİZ.

    SATIN ALMADIĞIM HALDE BİLGİM DIŞINDA BANA SATILAN VE SONRASINDA FARKETTİĞİM BİLGİ MESAJINDA KESİNTİNİN YAPLIDGINI TESADUFEN ÖĞRENMİŞ OLDUĞUM VINN MODEMİME GELEN MESJ:

    Satin alma isleminiz basariyla gerceklesti! SIMSICAK servisi ile tum vergiler dahil 12 TL ye 1 hafta boyunca herhangi bir data ucreti odemeden sinirsiz video izleyebilirsiniz. 1 hafta sonunda servis otomatik iptal edilecektir. SIMSICAK abonelikli bir servis DEGILDIR! Videolar icin -wap.alevalev.mobi- MH:02129873010

    NOT: -WAP.ALEVALEV.MOBİ- UZANTILI LINKE TIKLAMANIZ SONUCU HİÇ BİR ONAYINIZ OLMAKSIZN ABONELİĞİNİZ BAŞLATILIYOR VE UCRET KESLİYOR BU LİNK GENELDE FACEBOOK SAYFALRINDA FARKLI LINKLERLE MASKELENEREK SİZİ TIKLAMYA YONLENDİRYORLAR TIKLADGINIZDA HABER SITESINE BAĞLANMAYI BEKLERKEN O ANDA SIZIN IRADENIZ DISNDA SIZE BU SAHTEKARALR ICERIK SATIYORLAR.
     Cepten İnternete Giren Kulanıcıların Özel Servis Mağduryeti Vodafone Türkcell Avea
     Cepten İnternete Giren Kulanıcıların Özel Servis Mağduryeti Vodafone Türkcell Avea



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutinous72 -- 24 Şubat 2014; 0:03:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.