Şimdi Ara

CEP TELEFONU (X12-N8 ---- GALAXYS-N9-IPHONE 4G) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar neden bu kadar fanatiklik yapıyorsunuz anlamış değilim. Donanımhaber'in video incelemesine girin bir bakın isterseniz. Yani mesut bence epey güzel anlatmış n8'in ne olduğunu. Düşük işlemci miktarı Ramin piyasa da ki 500 TL ye bulacağınız bir telefonda ki kadar az olması. Ve SYMBİAN olması. ovi mağaza diye birşey kurmuşlar içinde birşey yok. en fazla 5 bin 10 bin program. Ülkemizde nokia ya karşı bir hastalık var ama gelin görün ki satış rakamlarını ortaya döktüğünüz zaman ne kadar farklı şeyler ortaya çıkıyor. N8 1000 TL edecek bir telefon değil kesinlikle. Geçen gün kullandım Kamerası harika, Dokunmatiği de güzel ama başka birşey yapamıyorsunuz dokunur fotoğraf çeker durursunuz artık :) Neden Bir HTC desire 512 ram 1 ghz işlemci koyarken aynı fiyata nokia 680 mhz işlemci ve 256 ram koyar. Yettiği için mi hayır tabi ki de.. Biraz gerçekçi olun.. Kesinlikle bu iki tercihden İphone 4 olmalı tercihin. Eğer genel olarak konuşmak gerekirse androidtelefonlari.com sitesine 1 2 haftaya kalmaz DESİRE HD gelecek mailime o şekilde cevap verdiler. DESİRE HD Galaxy S veya Samsung Wave 2 başka bir tercih olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parsan -- 12 Ocak 2011; 1:23:46 >




  • yaw guluyorum size, siz symbianın tadına varamamıssanız biz ne yapalım arkadasım bi baglanmıssınız ovi ye buda sızın yanlıs anlamayın ama bu konuda ne kadar eksık oldugunuzu gosterır. yaw nerden baslamalı ben ilk tb kumandasını symbian işletim sistemi ile cebımde kullanmaya basladım, ayrıca gecenlerde aldıgım lg marka lcd full hd tv nın usb data ve video izleme ozelliğini yine sybian işletim sistemli telefonumla yaptım buradada var ekledim inanmayan cahil arkadaslar olacaktır sozum ortaya kımse alınmasın. sehırler arası yolculuk yaparken tum radar noktalarını yıne symbıan işletim sistemli telefonumdan BEDAVA öğrendim,
    yaptıgım butun konusmaları kaydeden programıda symbian işletim sistemli telefonumda kullandım hatta bu peogram sayesınde santaj edıldıgım bır olaydan dava acıp kazandım yıne symbian işletim sistemli telefonum sayesinde. laptopumda yaptıgım herseyı hatta fazlasını yaptım bunlar sadece bırkacı symbıan zevk verir zevk almasını bilen insanlara, ovi diyorsunuz gidiyorsunuz haklısınız orda bırsey yok ama sizin bilmediğiniz sadece turkiyede kacta symbian portalı forumu ve uygulamalarının oldugu ne siteler var bir bılıp kullansanız yaaa sonra iphone mu kullanırsınız yoksa samsung mu? :) gercı zevk ve tercıh meselesı ama bazı konularda bılmediğiniz sonra sızı madara edecek kişilerle iddia etmeyiniz gereksiz polemiğe gırmeyınız arkadaslar :) ben sıze burda daha bu işletim sisteminde ne ozelliklere sahip programları kullandıgımı soylesem forumdan kaydınızı silersiniz :)




  • ayrıca ram olayıne gelince arkadas telefoncu galiba sadece kutuda yazan ozelliklere bakıyor :) sevgili arkadaslarım windows mobile ve android sistemi kasan işletim sistemleridir yani bunlara ister istemez boyle yuksek ram hız koyuyorlarki kasmasında performans versın buna ragmen dokunmatık hassasıyetı ve donmalar mevcut samsungta reset tusu var arkadaslar??? ama bu gereklı cunku bu telefonların segment ve tarzı farklı. n8 de 680 ok 250 ram ama o kutu uzerınde yazan baska bır teknolojiden basediliyor bari hakkını yeme onuda soyle, adamlar resmen neredeyse n8e ekran kartı takmıslar, bırde symbian işletim sistemi olunca telefonun hızını ucurmus.
  • bu ne yaa....................
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.