Şimdi Ara

Center ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler. Sony DAV-TZ230 sinema sistemim var fakat center'dan ses alamıyorum. Bağlantıda hata yok hepsi yerli yerinde takılı fakat center'ın yerini değiştirdiğimde ses geliyor center'ın yerine başka taktığım zaman ses yok. Ton ayarlamalarını yaparken center kendi yerinde takılıyken center'dan ses geliyor. Kafam karıştı. Teşekkürler :)



  • Kardeş prologic modda veya gerçek 5.1 ses kaynaklarında CENTER dan sadece konuşma sesleri gelir. İzlediğin görüntülerde sadece efekt olabilir mi? Kounşma yoksa centerdan ses gelmez...
  • Genellikle Düz Surround Sesde Aktif Olur Müzikde Center Hoparlör. (Her Amplinin Ses Moduna/Ayarına Görede Değişir) Onun Dışında Cihaz Cinema Modunda Çalışırken Sadese İnsan Sesleri Gelir. Kısaca Normal Şartlarda Müzikde Herhangi Bir Ayar Eq ve Ses Kalibrasyonu İle Oynamadıkca Center den Ses Gelmez. Bendeki Sony AVR de Öyle Müzikde Çalışmıyordu. Ama Film Takınca Ampli Nin Üzerinde Mavi Bir Led Vardı O Işık Filmde Yanıyor ve Center da O Zaman Aktif Oluyordu. (Tabi Kopya Filmde Denemedim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.