Şimdi Ara

Çekilen dizilerin mekanları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul'da ve Ankara'da (özellikle behzat ç) dizilerin çekilmiş olduğu mekanları içine kadar ziyaret etmek ne kadar mümkündür? istanbula yolum düştüğünde oraları ziyaret edebilirim, Leyla ile mecnunun çekildiği evleri gezmek ne kadar mümkün olabilir ? ücreti izni şart mı? o evlerde herhangi bir insanların yaşama durumu ihtimali olabilir mi? yani normal yerleşik hayat için kullanılma durumları var mıdır ? cennet mahallesi diye bi dizi vardı hani,o mahalleyi ve oradaki evleri de ziyaret etmek isterdim, pembenin evini yunusun evini ordaki evlerde şu an yerleşim durumu olabilir mi ? başka insanlar tarafından kullanılması durumu ya da sadece çekim için kullanılan evler mi oralar ? o evlerin çekim dışında normal yerleşim amacıyla kullanılma ihtimalleri var mı?
    kurtlar vadisinde çekilen bazı mekanları görmek isterdim ve ankaradaki behzat ç nin ve akbabanın evlerini bu evleri de görmem mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 30 Temmuz 2016; 3:10:44 >







  • hakaretlerini kendine sakla kimseye bi zararımız olmadı kimseye laf etmedik eğer açtığım konu hoşuna gitmediyse hiç muhattap olma görmezden gel çok mu zor be terbiyesizlik etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.