Şimdi Ara

cd-rom okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cd-rom'um cd yi içine aldığında sanki cd sürücüsünü boş kapatmışım gibi ışıkları birkaç sefer yanıp sönüyor.Aygıt yöneticisine baktığımda ise normal çalışıyor gözüküyor.Bunu tüm cd ler için aynı yapıyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Lütfen bana yardım edermisiniz...

     cd-rom okumuyor



  • Cd-Rom sürücü optiğinde zedelenme olmuş olabilir...

    Tüm cd lerde aynı şeyi yaptığına eminsen. Cd-Rom'unu yenilemeni tavsiye ederim

     cd-rom okumuyor
  • CD-ROM'un lensinin temizlik zamanı gelmiş diye düşünüyorum. Lens temizleyici CD'lerden alabilirsin gerçi ben hiçbir şekilde o CD'lerden memnun kalmadım ama... En güzeli yapabiliyiorsan CD-ROM'un içini açıp lensi bir çubuklu kulak pamuğuyla şöyle güzelce bir silmek. Kesin çözüm. Diyelim ki hepsini yaptın ama hala okumuyor o zaman o CD-ROM'u balkondan aşağıya atmanın zamanı gelmiştir.
  • Tüm cd'ler ve dvd'lerde aynı şeyi yapıyor.Bios ayarlarına baktım bir değişiklik yok.
  • Yarın araziye gidicem.Cuma'ya geldiğimde tavsiyelerinizi uyguluyacam.Garantisi bitmediyse değiştiririm herhalde.Çok teşekkür ediyorum.Umarım bende sizler gibi bir gün birilerine yardım edecek seviyeye gelirim.
  • beyler halilsunudaki sorunun aynısı bende var ancak bi tek fark sadece hereos3'ü(tamamen çizikli olmasına rağmen) çalıştırıyor.otik okuyucuyu nasıl çıkarabilirim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Vortex

    CD-ROM'un lensinin temizlik zamanı gelmiş diye düşünüyorum. Lens temizleyici CD'lerden alabilirsin gerçi ben hiçbir şekilde o CD'lerden memnun kalmadım ama... En güzeli yapabiliyiorsan CD-ROM'un içini açıp lensi bir çubuklu kulak pamuğuyla şöyle güzelce bir silmek. Kesin çözüm. Diyelim ki hepsini yaptın ama hala okumuyor o zaman o CD-ROM'u balkondan aşağıya atmanın zamanı gelmiştir.


    Kesinlikle Katılıyorum Vortex Zaten Cd-rom ların Ömrü Artık 6 ay sonrasında temizlik şart ben buna ek olarak cd-rom un hem gözünü temizle hemde cd-rom kapağının dili yatağını yağla derim yerine rahat oturmasıda okumaya etki ediyor zira temizlik içinde sadece kulak temizleyici cubuk yeterli 2-3 tur döndürsen lensin üzerinde çok bastırmadan yetecektir




  • markası ne cd'romunun. bendeki acerin içinde matshita diye marka, cd ve dvd leri zaman zaman okuyor ama yazmada sorun yaratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.