Şimdi Ara

CBox 2360F Gaming Monitör incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alırken çok büyük bir bütçen yoktu,1150₺ gibi bir fiyata aldım ve gerçekten memnunum.

    Tum forumlarda bu markayı kötülüyorlardı ama başka bir monitör alırken bütçeme sığmıyordu,en kötü ihtimalle iade ederim dedim ve bunu aldım.

    Monitör 3 gün içerisinde elime ulaştı,ilk laptopa takıp denedim ve sorunsuz çalıştı,ölü piksel yok. TN panel olması dezavantaj ama sandığım kadar kötü renk vermiyor aslında idare eder.
    Ayrıca boyutu biraz küçük ama benim bütçem içerisinde doğru düzgün 27 inç monitör yoktu.

    Monitör 1080p,144hz 1ms kavisli ve TN panel. Valorant,CoD ve LoL gibi oyunları sorunsuz oynatıyor ve 60hz ile 144hz arasındaki dağlarca farkı hissettiriyor. Hoparlörleri çalıştıramadım ama
    7.1 kulaklık olduğu için pek de umrumda değil.

    Mazleme kalitesine gelecek olursak gövdesi metalden yapılmış.Sadece monitörün açısını ayarlayabiliyorsunuz yani pivot yok.Ayakları sağlam ve ekran gövde oranı iyi,DP ile kullanıyorum 165 hz yapılabiliyor. OC düşünüyorsanız 166hz oldu sonra 167 girdiğimde Input Not Supported diye bir uyarı verdi.

    Giriş çıkış portlarına gelecek olursak 1 HDMI,1 DisplayPort,1 DC 12v adaptör girişi(yanında geldi),1 audio out mavi jak,bir de amacını anlamadığım usb portu var. Tek sevmediğim yanı monitörü açmak ve ayarlarını yapmak için garip joystick gibi birşey var arkasında. Kullanması hiç konforlu değil ama alışıyorum. HDR desteği var ama ben normal kullanmayı tercih ediyorum genellikle.

    Özet geçecek olursam monitörden memnunum,boyutu ve joystick gibi olan düğmesi dışında başka eksisi yok :)

    Az bütçesi olanlar bunu güvenle alabilir,iyi forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 165 hz yapmak için hangi marka,model DP kablosu kullanıyorsun? Paugage markasını söylüyorlar ama benim için biraz pahalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mardayldzz

    165 hz yapmak için hangi marka,model DP kablosu kullanıyorsun? Paugage markasını söylüyorlar ama benim için biraz pahalı.

    Ben Paugge marka kablo aldım fakat 165 Hz seçeneği çıkmıyor. Ekran kartım 1660 Ti, destekliyor 165 Hz ama yine de çıkmıyor. Nasıl 165 Hz oluyor çözemedim.

  • Zymnax kullanıcısına yanıt

    Özel çözünürlük ayarından yapman gerekir.Default ayarda çıkmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

    Özel çözünürlük ayarından yapman gerekir.Default ayarda çıkmaz.

    Teste basıyorum ve "Input not supported" yazısı çıkıyor ekranda. Yani desteklemiyor 165 Hz. Tahminimce sadece AMD ekran kartlarında Freesync açınca falan çıkıyor 165 Hz seçeneği. Normalde overclock seçeneği ile aktifleştiriliyor diğer markalarda ama bu monitörde overclock seçeneği de yok kendi arayüzünde. Farklı bir şey yapmam gerekiyorsa ve bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

    CBox 2360F Gaming Monitör incelemesi




  • Freesync'i açtığım zaman ekran birkaç pixel yukarı kayıyor. Ekranın pozisyonunu ayarlamak istediğimde de kendi menüsünde seçenekler gri olarak görünüyor:


    CBox 2360F Gaming Monitör incelemesi

    Freesync kapalıyken şu şekilde:


    CBox 2360F Gaming Monitör incelemesi

    Hiçbir şekilde ayarlayamıyorum ekranın pozisyonunu. Monitör zaten 144 Hz olarak lanse edildiği için 165 Hz alamamak sorun değil ama Freesync açıkken kullanımda sıkıntı yaşatması saçma.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.