Şimdi Ara

catalyst control center yazılım paketi beta yüklü değil hatası yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar amd ekran kartı kullanıyorum yazılım güncelleştirmelerini yaptım kontrol ettiğimde güncel diyor ama control center da yazılım bölümünde catalyst yazılım paketi sürüm vsyr yazıyor altındaki amd catalyst yazılım paketi ( beta ) yüklü değil yazıyor indiridm kurudm yükledim ama gene aynı yazı bu beta ile normalin ne farkı var ve neden yükleyemiyorum bilen varmı lütfen yardım ?



  • WHQL Windows Hardware Quality Lab sertifikalı sürücü demek. Yani Beta olmayan onaylanmış Final sürümüdür. Sürücü imzası vardır. Fakat Betalar henüz onaylanmadığından sürücü imzası yoktur. Microsoft tarafından test edilmediği içinse riskli bir durum (mavi ekran , sistemsel ve performanssal bozukluklar) oluşturabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FairLighty

    WHQL Windows Hardware Quality Lab sertifikalı sürücü demek. Yani Beta olmayan onaylanmış Final sürümüdür. Sürücü imzası vardır. Fakat Betalar henüz onaylanmadığından sürücü imzası yoktur. Microsoft tarafından test edilmediği içinse riskli bir durum (mavi ekran , sistemsel ve performanssal bozukluklar) oluşturabilir.

    yani betaya gerek yok yüklemiyorum usta ?
  • Razer_EmreTG R kullanıcısına yanıt
    Evet aynen oyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.